Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૩. દીઘલટ્ઠિસુત્તવણ્ણના

    3. Dīghalaṭṭhisuttavaṇṇanā

    ૯૪. તતિયે દીઘલટ્ઠીતિ દેવલોકે સબ્બે સમપ્પમાણા તિગાવુતિકાવ હોન્તિ, મનુસ્સલોકે પનસ્સ દીઘત્તભાવતાય એવંનામં અહોસિ. સો પુઞ્ઞાનિ કત્વા દેવલોકે નિબ્બત્તોપિ તથેવ પઞ્ઞાયિ. તતિયં.

    94. Tatiye dīghalaṭṭhīti devaloke sabbe samappamāṇā tigāvutikāva honti, manussaloke panassa dīghattabhāvatāya evaṃnāmaṃ ahosi. So puññāni katvā devaloke nibbattopi tatheva paññāyi. Tatiyaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૩. દીઘલટ્ઠિસુત્તં • 3. Dīghalaṭṭhisuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૩. દીઘલટ્ઠિસુત્તવણ્ણના • 3. Dīghalaṭṭhisuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact