Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    દીઘનિકાય • Dīghanikāya

    સીલક્ખન્ધવગ્ગપાળિ • Sīlakkhandhavaggapāḷi

    ૧. બ્રહ્મજાલસુત્તં • 1. Brahmajālasuttaṃ

    ૨. સામઞ્ઞફલસુત્તં • 2. Sāmaññaphalasuttaṃ

    ૩. અમ્બટ્ઠસુત્તં • 3. Ambaṭṭhasuttaṃ

    ૪. સોણદણ્ડસુત્તં • 4. Soṇadaṇḍasuttaṃ

    ૫. કૂટદન્તસુત્તં • 5. Kūṭadantasuttaṃ

    ૬. મહાલિસુત્તં • 6. Mahālisuttaṃ

    ૭. જાલિયસુત્તં • 7. Jāliyasuttaṃ

    ૮. મહાસીહનાદસુત્તં • 8. Mahāsīhanādasuttaṃ

    ૯. પોટ્ઠપાદસુત્તં • 9. Poṭṭhapādasuttaṃ

    ૧૦. સુભસુત્તં • 10. Subhasuttaṃ

    ૧૧. કેવટ્ટસુત્તં • 11. Kevaṭṭasuttaṃ

    ૧૨. લોહિચ્ચસુત્તં • 12. Lohiccasuttaṃ

    ૧૩. તેવિજ્જસુત્તં • 13. Tevijjasuttaṃ

    મહાવગ્ગપાળિ • Mahāvaggapāḷi

    ૧. મહાપદાનસુત્તં • 1. Mahāpadānasuttaṃ

    ૨. મહાનિદાનસુત્તં • 2. Mahānidānasuttaṃ

    ૩. મહાપરિનિબ્બાનસુત્તં • 3. Mahāparinibbānasuttaṃ

    ૪. મહાસુદસ્સનસુત્તં • 4. Mahāsudassanasuttaṃ

    ૫. જનવસભસુત્તં • 5. Janavasabhasuttaṃ

    ૬. મહાગોવિન્દસુત્તં • 6. Mahāgovindasuttaṃ

    ૭. મહાસમયસુત્તં • 7. Mahāsamayasuttaṃ

    ૮. સક્કપઞ્હસુત્તં • 8. Sakkapañhasuttaṃ

    ૯. મહાસતિપટ્ઠાનસુત્તં • 9. Mahāsatipaṭṭhānasuttaṃ

    ૧૦. પાયાસિસુત્તં • 10. Pāyāsisuttaṃ

    પાથિકવગ્ગપાળિ • Pāthikavaggapāḷi

    ૧. પાથિકસુત્તં • 1. Pāthikasuttaṃ

    ૨. ઉદુમ્બરિકસુત્તં • 2. Udumbarikasuttaṃ

    ૩. ચક્કવત્તિસુત્તં • 3. Cakkavattisuttaṃ

    ૪. અગ્ગઞ્ઞસુત્તં • 4. Aggaññasuttaṃ

    ૫. સમ્પસાદનીયસુત્તં • 5. Sampasādanīyasuttaṃ

    ૬. પાસાદિકસુત્તં • 6. Pāsādikasuttaṃ

    ૭. લક્ખણસુત્તં • 7. Lakkhaṇasuttaṃ

    ૮. સિઙ્ગાલસુત્તં • 8. Siṅgālasuttaṃ

    ૯. આટાનાટિયસુત્તં • 9. Āṭānāṭiyasuttaṃ

    ૧૦. સઙ્ગીતિસુત્તં • 10. Saṅgītisuttaṃ

    ૧૧. દસુત્તરસુત્તં • 11. Dasuttarasuttaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact