Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૩. દીઘાવુઉપાસકસુત્તવણ્ણના

    3. Dīghāvuupāsakasuttavaṇṇanā

    ૯૯૯. તતિયે તસ્માતિ યસ્મા ચતૂસુ સોતાપત્તિયઙ્ગેસુ સન્દિસ્સસિ, તસ્મા. વિજ્જાભાગિયેતિ વિજ્જાકોટ્ઠાસિકે. સબ્બસઙ્ખારેસૂતિ સબ્બેસુ તેભૂમકસઙ્ખારેસુ. એવમસ્સ ઉપરિ તિણ્ણં મગ્ગાનં વિપસ્સના કથિતા. વિઘાતન્તિ દુક્ખં.

    999. Tatiye tasmāti yasmā catūsu sotāpattiyaṅgesu sandissasi, tasmā. Vijjābhāgiyeti vijjākoṭṭhāsike. Sabbasaṅkhāresūti sabbesu tebhūmakasaṅkhāresu. Evamassa upari tiṇṇaṃ maggānaṃ vipassanā kathitā. Vighātanti dukkhaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૩. દીઘાવુઉપાસકસુત્તં • 3. Dīghāvuupāsakasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૩. દીઘાવુઉપાસકસુત્તવણ્ણના • 3. Dīghāvuupāsakasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact