Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૨. દુતિયવગ્ગો

    2. Dutiyavaggo

    ૧. દુગ્ગતસુત્તવણ્ણના

    1. Duggatasuttavaṇṇanā

    ૧૩૪. દુતિયવગ્ગસ્સ પઠમે દુગ્ગતન્તિ દલિદ્દં કપણં. દુરૂપેતન્તિ દુસ્સણ્ઠાનેહિ હત્થપાદેહિ ઉપેતં. પઠમં.

    134. Dutiyavaggassa paṭhame duggatanti daliddaṃ kapaṇaṃ. Durūpetanti dussaṇṭhānehi hatthapādehi upetaṃ. Paṭhamaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧. દુગ્ગતસુત્તં • 1. Duggatasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧. દુગ્ગતસુત્તવણ્ણના • 1. Duggatasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact