Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૧૬. દુક્કરપઞ્હસુત્તવણ્ણના

    16. Dukkarapañhasuttavaṇṇanā

    ૩૨૯. પબ્બજ્જાયાતિ પબ્બજિતપટિપત્તિયં. ધમ્માનુધમ્મપ્પટિપન્નો ભિક્ખૂતિ ધમ્માનુધમ્મં પટિપજ્જમાનો ભિક્ખુ. પાતન્તિ પાતો. નચિરસ્સન્તિ ખિપ્પમેવ. તેનાહ ‘‘લહુયેવા’’તિ.

    329.Pabbajjāyāti pabbajitapaṭipattiyaṃ. Dhammānudhammappaṭipanno bhikkhūti dhammānudhammaṃ paṭipajjamāno bhikkhu. Pātanti pāto. Nacirassanti khippameva. Tenāha ‘‘lahuyevā’’ti.

    દુક્કરપઞ્હસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Dukkarapañhasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.

    જમ્બુખાદકસંયુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Jambukhādakasaṃyuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૬. દુક્કરપઞ્હાસુત્તં • 16. Dukkarapañhāsuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧૬. દુક્કરપઞ્હાસુત્તવણ્ણના • 16. Dukkarapañhāsuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact