Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૨-૩. દુક્ખસુત્તાદિવણ્ણના

    2-3. Dukkhasuttādivaṇṇanā

    ૧૦૪-૧૦૫. દુતિયમ્પિ પઞ્ચક્ખન્ધે ચતુસચ્ચવસેન યોજેત્વા દુક્ખન્તિ બુજ્ઝનકાનં અજ્ઝાસયેન કથિતં. તતિયમ્પિ તથેવ સક્કાયોતિ બુજ્ઝનકાનં અજ્ઝાસયેન કથિતં. દુતિયતતિયાનિ.

    104-105. Dutiyampi pañcakkhandhe catusaccavasena yojetvā dukkhanti bujjhanakānaṃ ajjhāsayena kathitaṃ. Tatiyampi tatheva sakkāyoti bujjhanakānaṃ ajjhāsayena kathitaṃ. Dutiyatatiyāni.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૨. દુક્ખસુત્તં • 2. Dukkhasuttaṃ
    ૩. સક્કાયસુત્તં • 3. Sakkāyasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૨-૩. દુક્ખસુત્તાદિવણ્ણના • 2-3. Dukkhasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact