Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૨-૩. દુક્ખસુત્તાદિવણ્ણના

    2-3. Dukkhasuttādivaṇṇanā

    ૧૦૪-૧૦૫. દુતિયમ્પીતિ અપિ-સદ્દો સમ્પિણ્ડનત્થો. તેન ન કેવલં પઠમસુત્તમેવ, અથ ખો દુતિયમ્પીતિ.

    104-105.Dutiyampīti api-saddo sampiṇḍanattho. Tena na kevalaṃ paṭhamasuttameva, atha kho dutiyampīti.

    તતિયમ્પિ તથેવાતિ ઇમિના ‘‘પઞ્ચક્ખન્ધે ચતુસચ્ચવસેન યોજેત્વા’’તિ ઇદં ઉપસંહરતિ.

    Tatiyampi tathevāti iminā ‘‘pañcakkhandhe catusaccavasena yojetvā’’ti idaṃ upasaṃharati.

    દુક્ખસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Dukkhasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૨. દુક્ખસુત્તં • 2. Dukkhasuttaṃ
    ૩. સક્કાયસુત્તં • 3. Sakkāyasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૨-૩. દુક્ખસુત્તાદિવણ્ણના • 2-3. Dukkhasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact