Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) |
૪-૧૦. દુપ્પઞ્ઞસુત્તાદિવણ્ણના
4-10. Duppaññasuttādivaṇṇanā
૨૨૫-૨૩૧. ચતુત્થે એળમૂગોતિ મુખેન વાચં નિચ્છારેતું સક્કોન્તોપિ દોસેહિ મૂગો અસમ્પન્નવચનો. સેસં સબ્બત્થ ઉત્તાનત્થમેવાતિ.
225-231. Catutthe eḷamūgoti mukhena vācaṃ nicchāretuṃ sakkontopi dosehi mūgo asampannavacano. Sesaṃ sabbattha uttānatthamevāti.
ચક્કવત્તિવગ્ગો.
Cakkavattivaggo.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૪. દુપ્પઞ્ઞસુત્તં • 4. Duppaññasuttaṃ
૫. પઞ્ઞવન્તસુત્તં • 5. Paññavantasuttaṃ
૬. દલિદ્દસુત્તં • 6. Daliddasuttaṃ
૭. અદલિદ્દસુત્તં • 7. Adaliddasuttaṃ
૮. આદિચ્ચસુત્તં • 8. Ādiccasuttaṃ
૯. અજ્ઝત્તિકઙ્ગસુત્તં • 9. Ajjhattikaṅgasuttaṃ
૧૦. બાહિરઙ્ગસુત્તં • 10. Bāhiraṅgasuttaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૪-૧૦. દુપ્પઞ્ઞસુત્તાદિવણ્ણના • 4-10. Duppaññasuttādivaṇṇanā