Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૪-૧૦. દુપ્પઞ્ઞસુત્તાદિવણ્ણના
4-10. Duppaññasuttādivaṇṇanā
૨૨૫-૨૩૧. એળં વુચ્ચતિ દોસો, એળેન મૂગો વિયાતિ એળમૂગોતિ ઇમમત્થં દસ્સેન્તો ‘‘મુખેન વાચ’’ન્તિઆદિમાહ.
225-231. Eḷaṃ vuccati doso, eḷena mūgo viyāti eḷamūgoti imamatthaṃ dassento ‘‘mukhena vāca’’ntiādimāha.
ચક્કવત્તિવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Cakkavattivaggavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૪. દુપ્પઞ્ઞસુત્તં • 4. Duppaññasuttaṃ
૫. પઞ્ઞવન્તસુત્તં • 5. Paññavantasuttaṃ
૬. દલિદ્દસુત્તં • 6. Daliddasuttaṃ
૭. અદલિદ્દસુત્તં • 7. Adaliddasuttaṃ
૮. આદિચ્ચસુત્તં • 8. Ādiccasuttaṃ
૯. અજ્ઝત્તિકઙ્ગસુત્તં • 9. Ajjhattikaṅgasuttaṃ
૧૦. બાહિરઙ્ગસુત્તં • 10. Bāhiraṅgasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૪-૧૦. દુપ્પઞ્ઞસુત્તાદિવણ્ણના • 4-10. Duppaññasuttādivaṇṇanā