Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૨. દુતિયઅભિસન્દસુત્તવણ્ણના

    2. Dutiyaabhisandasuttavaṇṇanā

    ૧૦૩૮. સમ્ભેદેતિ સમ્ભેદં સમોધાનં ગતટ્ઠાને. યત્થિમા મહાનદિયો સંસન્દન્તિ સમેન્તીતિ પરિકપ્પવચનમેતં. તાદિસાસુ હિ મહાનદીસુ કાચિ પુરત્થિમસમુદ્દં પવિટ્ઠા, કાચિ પચ્છિમં.

    1038.Sambhedeti sambhedaṃ samodhānaṃ gataṭṭhāne. Yatthimā mahānadiyo saṃsandanti samentīti parikappavacanametaṃ. Tādisāsu hi mahānadīsu kāci puratthimasamuddaṃ paviṭṭhā, kāci pacchimaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૨. દુતિયઅભિસન્દસુત્તં • 2. Dutiyaabhisandasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૨. દુતિયઅભિસન્દસુત્તવણ્ણના • 2. Dutiyaabhisandasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact