Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૭. દુતિયઅનાથપિણ્ડિકસુત્તવણ્ણના

    7. Dutiyaanāthapiṇḍikasuttavaṇṇanā

    ૧૦૨૩. સત્તમે સમ્પરાયિકં મરણભયન્તિ સમ્પરાયહેતુકં મરણભયં ગિહિસામીચિકાનીતિ ગિહીનં અનુચ્છવિકાનિ. સેસં સબ્બત્થ ઉત્તાનમેવાતિ.

    1023. Sattame samparāyikaṃ maraṇabhayanti samparāyahetukaṃ maraṇabhayaṃ gihisāmīcikānīti gihīnaṃ anucchavikāni. Sesaṃ sabbattha uttānamevāti.

    સરણાનિવગ્ગો તતિયો.

    Saraṇānivaggo tatiyo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૭. દુતિયઅનાથપિણ્ડિકસુત્તં • 7. Dutiyaanāthapiṇḍikasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૭. દુતિયઅનાથપિણ્ડિકસુત્તવણ્ણના • 7. Dutiyaanāthapiṇḍikasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact