Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૭. દુતિયઅનાથપિણ્ડિકસુત્તવણ્ણના

    7. Dutiyaanāthapiṇḍikasuttavaṇṇanā

    ૧૦૨૩. યથાકમ્મં સમ્પરેતબ્બતો સમ્પરાયો, પેચ્ચભવો, સમ્પરાયહેતુકં સમ્પરાયિકં, મરણભયં.

    1023. Yathākammaṃ samparetabbato samparāyo, peccabhavo, samparāyahetukaṃ samparāyikaṃ, maraṇabhayaṃ.

    સરણાનિવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Saraṇānivaggavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૭. દુતિયઅનાથપિણ્ડિકસુત્તં • 7. Dutiyaanāthapiṇḍikasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૭. દુતિયઅનાથપિણ્ડિકસુત્તવણ્ણના • 7. Dutiyaanāthapiṇḍikasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact