Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૧૦. દુતિયઅરિયસાવકસુત્તવણ્ણના

    10. Dutiyaariyasāvakasuttavaṇṇanā

    ૫૦. દસમે દ્વેપિ નયા એકતો વુત્તા. ઇદમેવ પુરિમેન નાનત્તં, સેસં તાદિસમેવાતિ. દસમં.

    50. Dasame dvepi nayā ekato vuttā. Idameva purimena nānattaṃ, sesaṃ tādisamevāti. Dasamaṃ.

    ગહપતિવગ્ગો પઞ્ચમો.

    Gahapativaggo pañcamo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૦. દુતિયઅરિયસાવકસુત્તં • 10. Dutiyaariyasāvakasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧૦. દુતિયઅરિયસાવકસુત્તવણ્ણના • 10. Dutiyaariyasāvakasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact