Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૧૦. દુતિયઆયુસુત્તવણ્ણના

    10. Dutiyaāyusuttavaṇṇanā

    ૧૪૬. દસમે નેમીવ રથકુબ્બરન્તિ યથા દિવસં ગચ્છન્તસ્સ રથસ્સ ચક્કનેમિ કુબ્બરં અનુપરિયાયતિ ન વિજહતિ, એવં આયુ અનુપરિયાયતીતિ. દસમં.

    146. Dasame nemīva rathakubbaranti yathā divasaṃ gacchantassa rathassa cakkanemi kubbaraṃ anupariyāyati na vijahati, evaṃ āyu anupariyāyatīti. Dasamaṃ.

    પઠમો વગ્ગો.

    Paṭhamo vaggo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૦. દુતિયઆયુસુત્તં • 10. Dutiyaāyusuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧૦. દુતિયઆયુસુત્તવણ્ણના • 10. Dutiyaāyusuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact