Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૫. દુતિયદારુક્ખન્ધોપમસુત્તવણ્ણના

    5. Dutiyadārukkhandhopamasuttavaṇṇanā

    ૨૪૨. પઞ્ચમે કિમિલાયન્તિ કિમિલાનામકે નગરે. સંકિલિટ્ઠન્તિ પટિચ્છન્નકાલતો પટ્ઠાય અસંકિલિટ્ઠા નામ આપત્તિ નત્થિ, એવરૂપં સંકિલિટ્ઠં આપત્તિં. ન વુટ્ઠાનં પઞ્ઞાયતીતિ પરિવાસમાનત્તઅબ્ભાનેહિ વુટ્ઠાનં ન દિસ્સતિ.

    242. Pañcame kimilāyanti kimilānāmake nagare. Saṃkiliṭṭhanti paṭicchannakālato paṭṭhāya asaṃkiliṭṭhā nāma āpatti natthi, evarūpaṃ saṃkiliṭṭhaṃ āpattiṃ. Na vuṭṭhānaṃ paññāyatīti parivāsamānattaabbhānehi vuṭṭhānaṃ na dissati.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૫. દુતિયદારુક્ખન્ધોપમસુત્તં • 5. Dutiyadārukkhandhopamasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૫. દુતિયદારુક્ખન્ધોપમસુત્તવણ્ણના • 5. Dutiyadārukkhandhopamasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact