Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૮-૯. દુતિયગેલઞ્ઞસુત્તાદિવણ્ણના

    8-9. Dutiyagelaññasuttādivaṇṇanā

    ૨૫૬-૨૫૭. અટ્ઠમે ઇમમેવ ફસ્સં પટિચ્ચાતિ વુત્તે બુજ્ઝનકાનં અજ્ઝાસયેન વુત્તં, અત્થતો પનેતં નિન્નાનાકરણં. કાયોવ હિ એત્થ ફસ્સોતિ વુત્તો. નવમં ઉત્તાનમેવ.

    256-257. Aṭṭhame imameva phassaṃ paṭiccāti vutte bujjhanakānaṃ ajjhāsayena vuttaṃ, atthato panetaṃ ninnānākaraṇaṃ. Kāyova hi ettha phassoti vutto. Navamaṃ uttānameva.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૮. દુતિયગેલઞ્ઞસુત્તં • 8. Dutiyagelaññasuttaṃ
    ૯. અનિચ્ચસુત્તં • 9. Aniccasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૮-૯. દુતિયગેલઞ્ઞસુત્તાદિવણ્ણના • 8-9. Dutiyagelaññasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact