Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૬. દુતિયજનસુત્તવણ્ણના

    6. Dutiyajanasuttavaṇṇanā

    ૫૬. વટ્ટદુક્ખતોતિ સંસારદુક્ખતો. સંસારો હિ કિલેસકમ્મવિપાકાનં અપરાપરુપ્પત્તિતાય વિધાવતિ. તઞ્ચ દુક્ખં દુક્ખમત્તાય નાનાવિધદુક્ખરાસિભાવતો.

    56.Vaṭṭadukkhatoti saṃsāradukkhato. Saṃsāro hi kilesakammavipākānaṃ aparāparuppattitāya vidhāvati. Tañca dukkhaṃ dukkhamattāya nānāvidhadukkharāsibhāvato.

    દુતિયજનસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Dutiyajanasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૬. દુતિયજનસુત્તં • 6. Dutiyajanasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૫-૭. પઠમજનસુત્તાદિવણ્ણના • 5-7. Paṭhamajanasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact