Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૭. દુતિયઓવાદસુત્તવણ્ણના

    7. Dutiyaovādasuttavaṇṇanā

    ૧૫૦. સત્તમે સદ્ધાતિ ઓકપ્પનસદ્ધા. વીરિયન્તિ કાયિકચેતસિકં વીરિયં. પઞ્ઞાતિ કુસલધમ્મજાનનપઞ્ઞા. ન સન્તિ ભિક્ખૂ ઓવાદકાતિ ઇમસ્સ પુગ્ગલસ્સ ઓવાદકા અનુસાસકા કલ્યાણમિત્તા નત્થીતિ ઇદં, ભન્તે, પરિહાનન્તિ દસ્સેતિ. સત્તમં.

    150. Sattame saddhāti okappanasaddhā. Vīriyanti kāyikacetasikaṃ vīriyaṃ. Paññāti kusaladhammajānanapaññā. Na santi bhikkhū ovādakāti imassa puggalassa ovādakā anusāsakā kalyāṇamittā natthīti idaṃ, bhante, parihānanti dasseti. Sattamaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૭. દુતિયઓવાદસુત્તં • 7. Dutiyaovādasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૭. દુતિયઓવાદસુત્તવણ્ણના • 7. Dutiyaovādasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact