Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૧૦. દુતિયસમુગ્ઘાતસપ્પાયસુત્તવણ્ણના

    10. Dutiyasamugghātasappāyasuttavaṇṇanā

    ૩૨. દસમે એતં મમાતિઆદીહિ તીહિ તીહિ પદેહિ તણ્હામાનદિટ્ઠિગાહે દસ્સેત્વા તિપરિવટ્ટનયેન દેસના કતા. પટિપાટિયા પન તીસુપિ ઇમેસુ સુત્તેસુ સહ વિપસ્સનાય ચત્તારોપિ મગ્ગા કથિતાતિ.

    32. Dasame etaṃ mamātiādīhi tīhi tīhi padehi taṇhāmānadiṭṭhigāhe dassetvā tiparivaṭṭanayena desanā katā. Paṭipāṭiyā pana tīsupi imesu suttesu saha vipassanāya cattāropi maggā kathitāti.

    સબ્બવગ્ગો તતિયો.

    Sabbavaggo tatiyo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૦. દુતિયસમુગ્ઘાતસપ્પાયસુત્તં • 10. Dutiyasamugghātasappāyasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧૦. દુતિયસમુગ્ઘાતસપ્પાયસુત્તવણ્ણના • 10. Dutiyasamugghātasappāyasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact