Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૧૨. દુતિયસિઙ્ગાલસુત્તવણ્ણના

    12. Dutiyasiṅgālasuttavaṇṇanā

    ૨૩૪. કતજાનનન્તિ કતૂપકારજાનનં. કતવેદિતાતિ તસ્સેવ પરેસં પાકટકરણવસેન જાનનમેવ. આચારમેવાતિ કતાપરાધમેવ.

    234.Katajānananti katūpakārajānanaṃ. Kataveditāti tasseva paresaṃ pākaṭakaraṇavasena jānanameva. Ācāramevāti katāparādhameva.

    દુતિયસિઙ્ગાલસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Dutiyasiṅgālasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.

    સારત્થપ્પકાસિનિયા સંયુત્તનિકાય-અટ્ઠકથાય

    Sāratthappakāsiniyā saṃyuttanikāya-aṭṭhakathāya

    ઓપમ્મસંયુત્તવણ્ણનાય લીનત્થપ્પકાસના સમત્તા.

    Opammasaṃyuttavaṇṇanāya līnatthappakāsanā samattā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૨. દુતિયસિઙ્ગાલસુત્તં • 12. Dutiyasiṅgālasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧૨. દુતિયસિઙ્ગાલસુત્તવણ્ણના • 12. Dutiyasiṅgālasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact