Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૮. દુતિયઉપાદાપરિતસ્સનાસુત્તવણ્ણના

    8. Dutiyaupādāparitassanāsuttavaṇṇanā

    . અટ્ઠમે તણ્હામાનદિટ્ઠિવસેન દેસના કતા. ઇતિ પટિપાટિયા ચતૂસુ સુત્તેસુ વટ્ટવિવટ્ટમેવ કથિતં. અટ્ઠમં.

    8. Aṭṭhame taṇhāmānadiṭṭhivasena desanā katā. Iti paṭipāṭiyā catūsu suttesu vaṭṭavivaṭṭameva kathitaṃ. Aṭṭhamaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૮. દુતિયઉપાદાપરિતસ્સનાસુત્તં • 8. Dutiyaupādāparitassanāsuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૮. દુતિયઉપાદાપરિતસ્સનાસુત્તવણ્ણના • 8. Dutiyaupādāparitassanāsuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact