Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૮. દુતિયઉપાદાપરિતસ્સનાસુત્તવણ્ણના

    8. Dutiyaupādāparitassanāsuttavaṇṇanā

    . તણ્હામાનદિટ્ઠિવસેન દેસના કતા ‘‘એતં મમ, એસોહમસ્મિ, એસો મે અત્તા’’તિ દેસનાય આગતત્તા. ચતૂસુ સુત્તેસૂતિ પઞ્ચમાદીસુ ચતૂસુ સુત્તેસુ. ચતુત્થે પન વિવટ્ટમેવ કથિતં.

    8.Taṇhāmānadiṭṭhivasena desanā katā ‘‘etaṃ mama, esohamasmi, eso me attā’’ti desanāya āgatattā. Catūsu suttesūti pañcamādīsu catūsu suttesu. Catutthe pana vivaṭṭameva kathitaṃ.

    દુતિયઉપાદાપરિતસ્સનાસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Dutiyaupādāparitassanāsuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૮. દુતિયઉપાદાપરિતસ્સનાસુત્તં • 8. Dutiyaupādāparitassanāsuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૮. દુતિયઉપાદાપરિતસ્સનાસુત્તવણ્ણના • 8. Dutiyaupādāparitassanāsuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact