Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૫. દુતિયવેદનાનાનત્તસુત્તવણ્ણના

    5. Dutiyavedanānānattasuttavaṇṇanā

    ૮૯. પઞ્ચમે તતિયચતુત્થેસુ વુત્તનયાવ એકતો કત્વા દેસિતાતિ. ઇતિ દુતિયાદીસુ ચતૂસુ સુત્તેસુ મનોધાતું મનોધાતૂતિ અગહેત્વા મનોદ્વારાવજ્જનં મનોધાતૂતિ ગહિતં. સબ્બાનિ ચેતાનિ તથા તથા કથિતે બુજ્ઝનકાનં અજ્ઝાસયેન દેસિતાનિ. ઇતો પરેસુપિ એસેવ નયો. પઞ્ચમં.

    89. Pañcame tatiyacatutthesu vuttanayāva ekato katvā desitāti. Iti dutiyādīsu catūsu suttesu manodhātuṃ manodhātūti agahetvā manodvārāvajjanaṃ manodhātūti gahitaṃ. Sabbāni cetāni tathā tathā kathite bujjhanakānaṃ ajjhāsayena desitāni. Ito paresupi eseva nayo. Pañcamaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૫. દુતિયવેદનાનાનત્તસુત્તં • 5. Dutiyavedanānānattasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૫. દુતિયવેદનાનાનત્તસુત્તવણ્ણના • 5. Dutiyavedanānānattasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact