Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૭. એકધમ્મપેય્યાલવગ્ગાદિવણ્ણના

    7. Ekadhammapeyyālavaggādivaṇṇanā

    ૬૩-૧૩૮. એકધમ્મપેય્યાલોપિ ગઙ્ગાપેય્યાલોપિ પાટિયેક્કં પુગ્ગલજ્ઝાસયવસેનેવ તથા તથા વુત્તે બુજ્ઝનકાનં અજ્ઝાસયવસેન કથિતો.

    63-138. Ekadhammapeyyālopi gaṅgāpeyyālopi pāṭiyekkaṃ puggalajjhāsayavaseneva tathā tathā vutte bujjhanakānaṃ ajjhāsayavasena kathito.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૧. કલ્યાણમિત્તસુત્તં • 1. Kalyāṇamittasuttaṃ
    ૨-૬. સીલસમ્પદાદિસુત્તપઞ્ચકં • 2-6. Sīlasampadādisuttapañcakaṃ
    ૭. યોનિસોમનસિકારસમ્પદાસુત્તં • 7. Yonisomanasikārasampadāsuttaṃ
    ૧. કલ્યાણમિત્તસુત્તં • 1. Kalyāṇamittasuttaṃ
    ૨-૬. સીલસમ્પદાદિસુત્તપઞ્ચકં • 2-6. Sīlasampadādisuttapañcakaṃ
    ૭. યોનિસોમનસિકારસમ્પદાસુત્તં • 7. Yonisomanasikārasampadāsuttaṃ
    ૧. કલ્યાણમિત્તસુત્તં • 1. Kalyāṇamittasuttaṃ
    ૨-૬. સીલસમ્પદાદિસુત્તપઞ્ચકં • 2-6. Sīlasampadādisuttapañcakaṃ
    ૭. યોનિસોમનસિકારસમ્પદાસુત્તં • 7. Yonisomanasikārasampadāsuttaṃ
    ૧. કલ્યાણમિત્તસુત્તં • 1. Kalyāṇamittasuttaṃ
    ૨-૬. સીલસમ્પદાદિસુત્તપઞ્ચકં • 2-6. Sīlasampadādisuttapañcakaṃ
    ૭. યોનિસોમનસિકારસમ્પદાસુત્તં • 7. Yonisomanasikārasampadāsuttaṃ
    ૧. પઠમપાચીનનિન્નસુત્તં • 1. Paṭhamapācīnaninnasuttaṃ
    ૨-૫. દુતિયાદિપાચીનનિન્નસુત્તચતુક્કં • 2-5. Dutiyādipācīnaninnasuttacatukkaṃ
    ૬. છટ્ઠપાચીનનિન્નસુત્તં • 6. Chaṭṭhapācīnaninnasuttaṃ
    ૧. પઠમસમુદ્દનિન્નસુત્તં • 1. Paṭhamasamuddaninnasuttaṃ
    ૨-૬. દુતિયાદિસમુદ્દનિન્નસુત્તપઞ્ચકં • 2-6. Dutiyādisamuddaninnasuttapañcakaṃ
    ૧. પઠમપાચીનનિન્નસુત્તં • 1. Paṭhamapācīnaninnasuttaṃ
    ૨-૬. દુતિયાદિપાચીનનિન્નસુત્તપઞ્ચકં • 2-6. Dutiyādipācīnaninnasuttapañcakaṃ
    ૧. પઠમસમુદ્દનિન્નસુત્તં • 1. Paṭhamasamuddaninnasuttaṃ
    ૨-૬. દુતિયાદિસમુદ્દનિન્નસુત્તપઞ્ચકં • 2-6. Dutiyādisamuddaninnasuttapañcakaṃ
    ૧. પઠમપાચીનનિન્નસુત્તં • 1. Paṭhamapācīnaninnasuttaṃ
    ૨-૬. દુતિયાદિપાચીનનિન્નસુત્તપઞ્ચકં • 2-6. Dutiyādipācīnaninnasuttapañcakaṃ
    ૧. પઠમસમુદ્દનિન્નસુત્તં • 1. Paṭhamasamuddaninnasuttaṃ
    ૨-૬. દુતિયાદિસમુદ્દનિન્નસુત્તપઞ્ચકં • 2-6. Dutiyādisamuddaninnasuttapañcakaṃ
    ૧. પઠમપાચીનનિન્નસુત્તં • 1. Paṭhamapācīnaninnasuttaṃ
    ૨-૬. દુતિયાદિપાચીનનિન્નસુત્તપઞ્ચકં • 2-6. Dutiyādipācīnaninnasuttapañcakaṃ
    ૧. પઠમસમુદ્દનિન્નસુત્તં • 1. Paṭhamasamuddaninnasuttaṃ
    ૨-૬. દુતિયાદિસમુદ્દનિન્નસુત્તપઞ્ચકં • 2-6. Dutiyādisamuddaninnasuttapañcakaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૭. એકધમ્મપેય્યાલવગ્ગાદિવણ્ણના • 7. Ekadhammapeyyālavaggādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact