Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya

    ૪. એકમૂલસુત્તં

    4. Ekamūlasuttaṃ

    ૪૪.

    44.

    ‘‘એકમૂલં દ્વિરાવટ્ટં, તિમલં પઞ્ચપત્થરં;

    ‘‘Ekamūlaṃ dvirāvaṭṭaṃ, timalaṃ pañcapattharaṃ;

    સમુદ્દં દ્વાદસાવટ્ટં, પાતાલં અતરી ઇસી’’તિ.

    Samuddaṃ dvādasāvaṭṭaṃ, pātālaṃ atarī isī’’ti.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૪. એકમૂલસુત્તવણ્ણના • 4. Ekamūlasuttavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૪. એકમૂલસુત્તવણ્ણના • 4. Ekamūlasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact