Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) |
૩-૬. એકપુત્તકસુત્તાદિવણ્ણના
3-6. Ekaputtakasuttādivaṇṇanā
૧૭૨-૧૭૫. તતિયે સદ્ધાતિ સોતાપન્ના. સેસમેત્થ ઉત્તાનમેવ. તથા ચતુત્થે પઞ્ચમે છટ્ઠે ચ. તતિયાદીનિ.
172-175. Tatiye saddhāti sotāpannā. Sesamettha uttānameva. Tathā catutthe pañcame chaṭṭhe ca. Tatiyādīni.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૩. એકપુત્તકસુત્તં • 3. Ekaputtakasuttaṃ
૪. એકધીતુસુત્તં • 4. Ekadhītusuttaṃ
૫. સમણબ્રાહ્મણસુત્તં • 5. Samaṇabrāhmaṇasuttaṃ
૬. દુતિયસમણબ્રાહ્મણસુત્તં • 6. Dutiyasamaṇabrāhmaṇasuttaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૩-૬. એકપુત્તકસુત્તાદિવણ્ણના • 3-6. Ekaputtakasuttādivaṇṇanā