Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૩-૬. એકપુત્તકસુત્તાદિવણ્ણના
3-6. Ekaputtakasuttādivaṇṇanā
૧૭૨-૧૭૫. સદ્ધાતિ અરિયમગ્ગેન આગતસદ્ધા અધિપ્પેતાતિ આહ ‘‘સોતાપન્ના’’તિ.
172-175.Saddhāti ariyamaggena āgatasaddhā adhippetāti āha ‘‘sotāpannā’’ti.
એકપુત્તકસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Ekaputtakasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૩. એકપુત્તકસુત્તં • 3. Ekaputtakasuttaṃ
૪. એકધીતુસુત્તં • 4. Ekadhītusuttaṃ
૫. સમણબ્રાહ્મણસુત્તં • 5. Samaṇabrāhmaṇasuttaṃ
૬. દુતિયસમણબ્રાહ્મણસુત્તં • 6. Dutiyasamaṇabrāhmaṇasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૩-૬. એકપુત્તકસુત્તાદિવણ્ણના • 3-6. Ekaputtakasuttādivaṇṇanā