Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૧૦. ગન્ધવિલેપનસુત્તવણ્ણના
10. Gandhavilepanasuttavaṇṇanā
૧૧૫૦. યં કિઞ્ચિ પુપ્ફન્તિ ગન્થિમં અગન્થિમં વા યં કિઞ્ચિ પુપ્ફજાતં, તથા પિસિતાદિભેદં યં કિઞ્ચિ ગન્ધજાતં.
1150.Yaṃ kiñci pupphanti ganthimaṃ aganthimaṃ vā yaṃ kiñci pupphajātaṃ, tathā pisitādibhedaṃ yaṃ kiñci gandhajātaṃ.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૦. ગન્ધવિલેપનસુત્તં • 10. Gandhavilepanasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧૦. ગન્ધવિલેપનસુત્તવણ્ણના • 10. Gandhavilepanasuttavaṇṇanā