Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૮-૯. ગઙ્ગાસુત્તાદિવણ્ણના

    8-9. Gaṅgāsuttādivaṇṇanā

    ૧૩૧-૧૩૨. અટ્ઠમે યા એતસ્મિં અન્તરે વાલિકાતિ યા એતસ્મિં આયામતો પઞ્ચયોજનસતિકે અન્તરે વાલિકા. નવમે વત્તબ્બં નત્થિ. અટ્ઠમનવમાનિ.

    131-132. Aṭṭhame yā etasmiṃ antare vālikāti yā etasmiṃ āyāmato pañcayojanasatike antare vālikā. Navame vattabbaṃ natthi. Aṭṭhamanavamāni.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૮. ગઙ્ગાસુત્તં • 8. Gaṅgāsuttaṃ
    ૯. દણ્ડસુત્તં • 9. Daṇḍasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)
    ૮. ગઙ્ગાસુત્તવણ્ણના • 8. Gaṅgāsuttavaṇṇanā
    ૯. દણ્ડસુત્તવણ્ણના • 9. Daṇḍasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact