Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૧૦. ગવમ્પતિસુત્તવણ્ણના

    10. Gavampatisuttavaṇṇanā

    ૧૧૦૦. દસમે સહઞ્ચનિકેતિ સહઞ્ચનિયનગરે. યો, ભિક્ખવે, દુક્ખં પસ્સતિ, દુક્ખસમુદયમ્પિ સો પસ્સતીતિઆદિ એકપટિવેધવસેન વુત્તં, ઇમસ્મિઞ્હિ સુત્તે એકપટિવેધોવ કથિતો.

    1100. Dasame sahañcaniketi sahañcaniyanagare. Yo, bhikkhave, dukkhaṃ passati, dukkhasamudayampi so passatītiādi ekapaṭivedhavasena vuttaṃ, imasmiñhi sutte ekapaṭivedhova kathito.

    કોટિગામવગ્ગો તતિયો.

    Koṭigāmavaggo tatiyo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૦. ગવમ્પતિસુત્તં • 10. Gavampatisuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧૦. ગવમ્પતિસુત્તવણ્ણના • 10. Gavampatisuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact