Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૧૦. ગવમ્પતિસુત્તવણ્ણના

    10. Gavampatisuttavaṇṇanā

    ૧૧૦૦. એકપ્પટિવેધોતિ એકેનેવ ઞાણેન ચતુન્નં અરિયસચ્ચાનં એકજ્ઝં પટિવેધો.

    1100.Ekappaṭivedhoti ekeneva ñāṇena catunnaṃ ariyasaccānaṃ ekajjhaṃ paṭivedho.

    કોટિગામવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Koṭigāmavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૦. ગવમ્પતિસુત્તં • 10. Gavampatisuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧૦. ગવમ્પતિસુત્તવણ્ણના • 10. Gavampatisuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact