Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā

    ૪. ચતુત્થવગ્ગો

    4. Catutthavaggo

    ૧. ગિહિસ્સ અરહાતિકથાવણ્ણના

    1. Gihissa arahātikathāvaṇṇanā

    ૩૮૭. ગિહિછન્દરાગસમ્પયુત્તતાયાતિ ગિહિભાવે કામભોગિભાવે છન્દરાગસહિતતાય.

    387. Gihichandarāgasampayuttatāyāti gihibhāve kāmabhogibhāve chandarāgasahitatāya.

    ગિહિસ્સ અરહાતિકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Gihissa arahātikathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૩૩) ૧. ગિહિસ્સ અરહાતિકથા • (33) 1. Gihissa arahātikathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૧. ગિહિસ્સ અરહાતિકથાવણ્ણના • 1. Gihissa arahātikathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā / ૧. ગિહિસ્સ અરહાતિકથાવણ્ણના • 1. Gihissa arahātikathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact