Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૭. ઇદ્ધિબલકથાવણ્ણના

    7. Iddhibalakathāvaṇṇanā

    ૬૨૧-૬૨૪. કમ્મસ્સ વિપાકવસેન વાતિ નિરયંવ સન્ધાય વુત્તં. તત્થ હિ અબ્બુદાદિપરિચ્છેદો તાદિસસ્સ કમ્મવિપાકસ્સ વસેન વુત્તો. વસ્સગણનાય વાતિ મનુસ્સે ચાતુમહારાજિકાદિદેવે ચ સન્ધાય. તેસઞ્હિ અસઙ્ખ્યેયમ્પિ કાલં વિપાકદાનસમત્થં કમ્મં વસ્સગણનાય પરિચ્છિજ્જતીતિ.

    621-624. Kammassavipākavasena vāti nirayaṃva sandhāya vuttaṃ. Tattha hi abbudādiparicchedo tādisassa kammavipākassa vasena vutto. Vassagaṇanāya vāti manusse cātumahārājikādideve ca sandhāya. Tesañhi asaṅkhyeyampi kālaṃ vipākadānasamatthaṃ kammaṃ vassagaṇanāya paricchijjatīti.

    ઇદ્ધિબલકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Iddhibalakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૧૧૨) ૭. ઇદ્ધિબલકથા • (112) 7. Iddhibalakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૭. ઇદ્ધિબલકથાવણ્ણના • 7. Iddhibalakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૭. ઇદ્ધિબલકથાવણ્ણના • 7. Iddhibalakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact