Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā

    ૪. ઇન્દ્રિયબદ્ધકથાવણ્ણના

    4. Indriyabaddhakathāvaṇṇanā

    ૭૮૮. વિનાપિ અનિચ્ચટ્ઠેનાતિ અનિચ્ચટ્ઠં ઠપેત્વાપિ અટ્ઠપેત્વાપીતિ અત્થો, ન અનિચ્ચટ્ઠવિરહેનાતિ. ન હિ અનિચ્ચટ્ઠવિરહિતં અનિન્દ્રિયબદ્ધં અત્થિ.

    788. Vināpi aniccaṭṭhenāti aniccaṭṭhaṃ ṭhapetvāpi aṭṭhapetvāpīti attho, na aniccaṭṭhavirahenāti. Na hi aniccaṭṭhavirahitaṃ anindriyabaddhaṃ atthi.

    ઇન્દ્રિયબદ્ધકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Indriyabaddhakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૧૬૯) ૪. ઇન્દ્રિયબદ્ધકથા • (169) 4. Indriyabaddhakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૪. ઇન્દ્રિયબદ્ધકથાવણ્ણના • 4. Indriyabaddhakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā / ૪. ઇન્દ્રિયબદ્ધકથાવણ્ણના • 4. Indriyabaddhakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact