Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૮. ઇન્દ્રિયકથાવણ્ણના

    8. Indriyakathāvaṇṇanā

    ૮૫૩-૮૫૬. લોકિયાનમ્પીતિ લોકુત્તરાનં વિય લોકિયાનમ્પિ સદ્ધાદીનંયેવ સદ્ધિન્દ્રિયાદિભાવદસ્સનેન લોકિયસદ્ધિન્દ્રિયાદિભાવં સાધેતું સદ્ધાદીનંયેવ સદ્ધિન્દ્રિયાદિભાવદસ્સનત્થં વુત્તન્તિ અત્થો દટ્ઠબ્બો.

    853-856. Lokiyānampīti lokuttarānaṃ viya lokiyānampi saddhādīnaṃyeva saddhindriyādibhāvadassanena lokiyasaddhindriyādibhāvaṃ sādhetuṃ saddhādīnaṃyeva saddhindriyādibhāvadassanatthaṃ vuttanti attho daṭṭhabbo.

    ઇન્દ્રિયકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Indriyakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.

    એકૂનવીસતિમવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Ekūnavīsatimavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૧૯૩) ૮. ઇન્દ્રિયકથા • (193) 8. Indriyakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૮. ઇન્દ્રિયકથાવણ્ણના • 8. Indriyakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૮. ઇન્દ્રિયકથાવણ્ણના • 8. Indriyakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact