Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    ઇતિવુત્તક-અટ્ઠકથા • Itivuttaka-aṭṭhakathā

    ગન્થારમ્ભકથા • Ganthārambhakathā

    નિદાનવણ્ણના • Nidānavaṇṇanā

    ૧. એકકનિપાતો • 1. Ekakanipāto

    ૧. પઠમવગ્ગો • 1. Paṭhamavaggo

    ૧. લોભસુત્તવણ્ણના • 1. Lobhasuttavaṇṇanā

    ૨. દોસસુત્તવણ્ણના • 2. Dosasuttavaṇṇanā

    ૩. મોહસુત્તવણ્ણના • 3. Mohasuttavaṇṇanā

    ૪. કોધસુત્તવણ્ણના • 4. Kodhasuttavaṇṇanā

    ૫. મક્ખસુત્તવણ્ણના • 5. Makkhasuttavaṇṇanā

    ૬. માનસુત્તવણ્ણના • 6. Mānasuttavaṇṇanā

    ૭. સબ્બપરિઞ્ઞાસુત્તવણ્ણના • 7. Sabbapariññāsuttavaṇṇanā

    ૮. માનપરિઞ્ઞાસુત્તવણ્ણના • 8. Mānapariññāsuttavaṇṇanā

    ૯-૧૦. લોભદોસપરિઞ્ઞાસુત્તદ્વયવણ્ણના • 9-10. Lobhadosapariññāsuttadvayavaṇṇanā

    ૨. દુતિયવગ્ગો • 2. Dutiyavaggo

    ૧-૩. મોહપરિઞ્ઞાદિસુત્તવણ્ણના • 1-3. Mohapariññādisuttavaṇṇanā

    ૪. અવિજ્જાનીવરણસુત્તવણ્ણના • 4. Avijjānīvaraṇasuttavaṇṇanā

    ૫. ડ્તણ્હાસંયોજનસુત્તવણ્ણના • 5. Ḍtaṇhāsaṃyojanasuttavaṇṇanā

    ૬. પઠમસેખસુત્તવણ્ણના • 6. Paṭhamasekhasuttavaṇṇanā

    ૭. દુતિયસેખસુત્તવણ્ણના • 7. Dutiyasekhasuttavaṇṇanā

    ૮. સઙ્ઘભેદસુત્તવણ્ણના • 8. Saṅghabhedasuttavaṇṇanā

    ૯. સઙ્ઘસામગ્ગીસુત્તવણ્ણના • 9. Saṅghasāmaggīsuttavaṇṇanā

    ૧૦. પદુટ્ઠચિત્તસુત્તવણ્ણના • 10. Paduṭṭhacittasuttavaṇṇanā

    ૩. તતિયવગ્ગો • 3. Tatiyavaggo

    ૧. પસન્નચિત્તસુત્તવણ્ણના • 1. Pasannacittasuttavaṇṇanā

    ૨. મેત્તસુત્તવણ્ણના • 2. Mettasuttavaṇṇanā

    ૩. ઉભયત્થસુત્તવણ્ણના • 3. Ubhayatthasuttavaṇṇanā

    ૪. અટ્ઠિપુઞ્જસુત્તવણ્ણના • 4. Aṭṭhipuñjasuttavaṇṇanā

    ૫. મુસાવાદસુત્તવણ્ણના • 5. Musāvādasuttavaṇṇanā

    ૬. દાનસુત્તવણ્ણના • 6. Dānasuttavaṇṇanā

    ૭. મેત્તાભાવનાસુત્તવણ્ણના • 7. Mettābhāvanāsuttavaṇṇanā

    ૨. દુકનિપાતો • 2. Dukanipāto

    ૧. પઠમવગ્ગો • 1. Paṭhamavaggo

    ૧. દુક્ખવિહારસુત્તવણ્ણના • 1. Dukkhavihārasuttavaṇṇanā

    ૨. સુખવિહારસુત્તવણ્ણના • 2. Sukhavihārasuttavaṇṇanā

    ૩. તપનીયસુત્તવણ્ણના • 3. Tapanīyasuttavaṇṇanā

    ૪. અતપનીયસુત્તવણ્ણના • 4. Atapanīyasuttavaṇṇanā

    ૫. પઠમસીલસુત્તવણ્ણના • 5. Paṭhamasīlasuttavaṇṇanā

    ૬. દુતિયસીલસુત્તવણ્ણના • 6. Dutiyasīlasuttavaṇṇanā

    ૭. આતાપીસુત્તવણ્ણના • 7. Ātāpīsuttavaṇṇanā

    ૮. પઠમનકુહનસુત્તવણ્ણના • 8. Paṭhamanakuhanasuttavaṇṇanā

    ૯. દુતિયનકુહનસુત્તવણ્ણના • 9. Dutiyanakuhanasuttavaṇṇanā

    ૧૦. સોમનસ્સસુત્તવણ્ણના • 10. Somanassasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયવગ્ગો • 2. Dutiyavaggo

    ૧. વિતક્કસુત્તવણ્ણના • 1. Vitakkasuttavaṇṇanā

    ૨. દેસનાસુત્તવણ્ણના • 2. Desanāsuttavaṇṇanā

    ૩. વિજ્જાસુત્તવણ્ણના • 3. Vijjāsuttavaṇṇanā

    ૪. પઞ્ઞાપરિહીનસુત્તવણ્ણના • 4. Paññāparihīnasuttavaṇṇanā

    ૫. સુક્કધમ્મસુત્તવણ્ણના • 5. Sukkadhammasuttavaṇṇanā

    ૬. અજાતસુત્તવણ્ણના • 6. Ajātasuttavaṇṇanā

    ૭. નિબ્બાનધાતુસુત્તવણ્ણના • 7. Nibbānadhātusuttavaṇṇanā

    ૮. પટિસલ્લાનસુત્તવણ્ણના • 8. Paṭisallānasuttavaṇṇanā

    ૯. સિક્ખાનિસંસસુત્તવણ્ણના • 9. Sikkhānisaṃsasuttavaṇṇanā

    ૧૦. જાગરિયસુત્તવણ્ણના • 10. Jāgariyasuttavaṇṇanā

    ૧૧. આપાયિકસુત્તવણ્ણના • 11. Āpāyikasuttavaṇṇanā

    ૧૨. દિટ્ઠિગતસુત્તવણ્ણના • 12. Diṭṭhigatasuttavaṇṇanā

    ૩. તિકનિપાતો • 3. Tikanipāto

    ૧. પઠમવગ્ગો • 1. Paṭhamavaggo

    ૧. મૂલસુત્તવણ્ણના • 1. Mūlasuttavaṇṇanā

    ૨. ધાતુસુત્તવણ્ણના • 2. Dhātusuttavaṇṇanā

    ૩. પઠમવેદનાસુત્તવણ્ણના • 3. Paṭhamavedanāsuttavaṇṇanā

    ૪. દુતિયવેદનાસુત્તવણ્ણના • 4. Dutiyavedanāsuttavaṇṇanā

    ૫. પઠમએસનાસુત્તવણ્ણના • 5. Paṭhamaesanāsuttavaṇṇanā

    ૬. દુતિયએસનાસુત્તવણ્ણના • 6. Dutiyaesanāsuttavaṇṇanā

    ૭-૮. આસવસુત્તદ્વયવણ્ણના • 7-8. Āsavasuttadvayavaṇṇanā

    ૯. તણ્હાસુત્તવણ્ણના • 9. Taṇhāsuttavaṇṇanā

    ૧૦. મારધેય્યસુત્તવણ્ણના • 10. Māradheyyasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયવગ્ગો • 2. Dutiyavaggo

    ૧. પુઞ્ઞકિરિયવત્થુસુત્તવણ્ણના • 1. Puññakiriyavatthusuttavaṇṇanā

    ૨. ચક્ખુસુત્તવણ્ણના • 2. Cakkhusuttavaṇṇanā

    ૩. ઇન્દ્રિયસુત્તવણ્ણના • 3. Indriyasuttavaṇṇanā

    ૪. અદ્ધાસુત્તવણ્ણના • 4. Addhāsuttavaṇṇanā

    ૫. દુચ્ચરિતસુત્તવણ્ણના • 5. Duccaritasuttavaṇṇanā

    ૬. સુચરિતસુત્તવણ્ણના • 6. Sucaritasuttavaṇṇanā

    ૭. સોચેય્યસુત્તવણ્ણના • 7. Soceyyasuttavaṇṇanā

    ૮. મોનેય્યસુત્તવણ્ણના • 8. Moneyyasuttavaṇṇanā

    ૯. પઠમરાગસુત્તવણ્ણના • 9. Paṭhamarāgasuttavaṇṇanā

    ૧૦. દુતિયરાગસુત્તવણ્ણના • 10. Dutiyarāgasuttavaṇṇanā

    ૩. તતિયવગ્ગો • 3. Tatiyavaggo

    ૧. મિચ્છાદિટ્ઠિકસુત્તવણ્ણના • 1. Micchādiṭṭhikasuttavaṇṇanā

    ૨. સમ્માદિટ્ઠિકસુત્તવણ્ણના • 2. Sammādiṭṭhikasuttavaṇṇanā

    ૩. નિસ્સરણિયસુત્તવણ્ણના • 3. Nissaraṇiyasuttavaṇṇanā

    ૪. સન્તતરસુત્તવણ્ણના • 4. Santatarasuttavaṇṇanā

    ૫. પુત્તસુત્તવણ્ણના • 5. Puttasuttavaṇṇanā

    ૬. અવુટ્ઠિકસુત્તવણ્ણના • 6. Avuṭṭhikasuttavaṇṇanā

    ૭. સુખપત્થનાસુત્તવણ્ણના • 7. Sukhapatthanāsuttavaṇṇanā

    ૮. ભિદુરસુત્તવણ્ણના • 8. Bhidurasuttavaṇṇanā

    ૯. ધાતુસોસંસન્દનસુત્તવણ્ણના • 9. Dhātusosaṃsandanasuttavaṇṇanā

    ૧૦. પરિહાનસુત્તવણ્ણના • 10. Parihānasuttavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થવગ્ગો • 4. Catutthavaggo

    ૧. વિતક્કસુત્તવણ્ણના • 1. Vitakkasuttavaṇṇanā

    ૨. સક્કારસુત્તવણ્ણના • 2. Sakkārasuttavaṇṇanā

    ૩. દેવસદ્દસુત્તવણ્ણના • 3. Devasaddasuttavaṇṇanā

    ૪. પઞ્ચપુબ્બનિમિત્તસુત્તવણ્ણના • 4. Pañcapubbanimittasuttavaṇṇanā

    ૫. બહુજનહિતસુત્તવણ્ણના • 5. Bahujanahitasuttavaṇṇanā

    ૬. અસુભાનુપસ્સીસુત્તવણ્ણના • 6. Asubhānupassīsuttavaṇṇanā

    ૭. ધમ્માનુધમ્મપટિપન્નસુત્તવણ્ણના • 7. Dhammānudhammapaṭipannasuttavaṇṇanā

    ૮. અન્ધકરણસુત્તવણ્ણના • 8. Andhakaraṇasuttavaṇṇanā

    ૯. અન્તરામલસુત્તવણ્ણના • 9. Antarāmalasuttavaṇṇanā

    ૧૦. દેવદત્તસુત્તવણ્ણના • 10. Devadattasuttavaṇṇanā

    ૫. પઞ્ચમવગ્ગો • 5. Pañcamavaggo

    ૧. અગ્ગપ્પસાદસુત્તવણ્ણના • 1. Aggappasādasuttavaṇṇanā

    ૨. જીવિકસુત્તવણ્ણના • 2. Jīvikasuttavaṇṇanā

    ૩. સઙ્ઘાટિકણ્ણસુત્તવણ્ણના • 3. Saṅghāṭikaṇṇasuttavaṇṇanā

    ૪. અગ્ગિસુત્તવણ્ણના • 4. Aggisuttavaṇṇanā

    ૫. ઉપપરિક્ખસુત્તવણ્ણના • 5. Upaparikkhasuttavaṇṇanā

    ૬. કામૂપપત્તિસુત્તવણ્ણના • 6. Kāmūpapattisuttavaṇṇanā

    ૭. કામયોગસુત્તવણ્ણના • 7. Kāmayogasuttavaṇṇanā

    ૮. કલ્યાણસીલસુત્તવણ્ણના • 8. Kalyāṇasīlasuttavaṇṇanā

    ૯. દાનસુત્તવણ્ણના • 9. Dānasuttavaṇṇanā

    ૧૦. તેવિજ્જસુત્તવણ્ણના • 10. Tevijjasuttavaṇṇanā

    ૪. ચતુક્કનિપાતો • 4. Catukkanipāto

    ૧. બ્રાહ્મણધમ્મયાગસુત્તવણ્ણના • 1. Brāhmaṇadhammayāgasuttavaṇṇanā

    ૨. સુલભસુત્તવણ્ણના • 2. Sulabhasuttavaṇṇanā

    ૩. આસવક્ખયસુત્તવણ્ણના • 3. Āsavakkhayasuttavaṇṇanā

    ૪. સમણબ્રાહ્મણસુત્તવણ્ણના • 4. Samaṇabrāhmaṇasuttavaṇṇanā

    ૫. સીલસમ્પન્નસુત્તવણ્ણના • 5. Sīlasampannasuttavaṇṇanā

    ૬. તણ્હુપ્પાદસુત્તવણ્ણના • 6. Taṇhuppādasuttavaṇṇanā

    ૭. સબ્રહ્મકસુત્તવણ્ણના • 7. Sabrahmakasuttavaṇṇanā

    ૮. બહુકારસુત્તવણ્ણના • 8. Bahukārasuttavaṇṇanā

    ૯. કુહસુત્તવણ્ણના • 9. Kuhasuttavaṇṇanā

    ૧૦. નદીસોતસુત્તવણ્ણના • 10. Nadīsotasuttavaṇṇanā

    ૧૧. ચરસુત્તવણ્ણના • 11. Carasuttavaṇṇanā

    ૧૨. સમ્પન્નસીલસુત્તવણ્ણના • 12. Sampannasīlasuttavaṇṇanā

    ૧૩. લોકસુત્તવણ્ણના • 13. Lokasuttavaṇṇanā

    નિગમનકથા • Nigamanakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact