Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    ઇતિવુત્તકપાળિ • Itivuttakapāḷi

    ૧. એકકનિપાતો • 1. Ekakanipāto

    ૧. પઠમવગ્ગો • 1. Paṭhamavaggo

    ૧. લોભસુત્તં • 1. Lobhasuttaṃ

    ૨. દોસસુત્તં • 2. Dosasuttaṃ

    ૩. મોહસુત્તં • 3. Mohasuttaṃ

    ૪. કોધસુત્તં • 4. Kodhasuttaṃ

    ૫. મક્ખસુત્તં • 5. Makkhasuttaṃ

    ૬. માનસુત્તં • 6. Mānasuttaṃ

    ૭. સબ્બપરિઞ્ઞાસુત્તં • 7. Sabbapariññāsuttaṃ

    ૮. માનપરિઞ્ઞાસુત્તં • 8. Mānapariññāsuttaṃ

    ૯. લોભપરિઞ્ઞાસુત્તં • 9. Lobhapariññāsuttaṃ

    ૧૦. દોસપરિઞ્ઞાસુત્તં • 10. Dosapariññāsuttaṃ

    ૨. દુતિયવગ્ગો • 2. Dutiyavaggo

    ૧. મોહપરિઞ્ઞાસુત્તં • 1. Mohapariññāsuttaṃ

    ૨. કોધપરિઞ્ઞાસુત્તં • 2. Kodhapariññāsuttaṃ

    ૩.મક્ખપરિઞ્ઞાસુત્તં • 3.Makkhapariññāsuttaṃ

    ૪. અવિજ્જાનીવરણસુત્તં • 4. Avijjānīvaraṇasuttaṃ

    ૫. તણ્હાસંયોજનસુત્તં • 5. Taṇhāsaṃyojanasuttaṃ

    ૬. પઠમસેખસુત્તં • 6. Paṭhamasekhasuttaṃ

    ૭. દુતિયસેખસુત્તં • 7. Dutiyasekhasuttaṃ

    ૮. સઙ્ઘભેદસુત્તં • 8. Saṅghabhedasuttaṃ

    ૯. સઙ્ઘસામગ્ગીસુત્તં • 9. Saṅghasāmaggīsuttaṃ

    ૧૦. પદુટ્ઠચિત્તસુત્તં • 10. Paduṭṭhacittasuttaṃ

    ૩. તતિયવગ્ગો • 3. Tatiyavaggo

    ૧. પસન્નચિત્તસુત્તં • 1. Pasannacittasuttaṃ

    ૨. મેત્તસુત્તં • 2. Mettasuttaṃ

    ૩. ઉભયત્થસુત્તં • 3. Ubhayatthasuttaṃ

    ૪. અટ્ઠિપુઞ્જસુત્તં • 4. Aṭṭhipuñjasuttaṃ

    ૫. મુસાવાદસુત્તં • 5. Musāvādasuttaṃ

    ૬. દાનસુત્તં • 6. Dānasuttaṃ

    ૭. મેત્તાભાવનાસુત્તં • 7. Mettābhāvanāsuttaṃ

    ૨. દુકનિપાતો • 2. Dukanipāto

    ૧. પઠમવગ્ગો • 1. Paṭhamavaggo

    ૧. દુક્ખવિહારસુત્તં • 1. Dukkhavihārasuttaṃ

    ૨. સુખવિહારસુત્તં • 2. Sukhavihārasuttaṃ

    ૩. તપનીયસુત્તં • 3. Tapanīyasuttaṃ

    ૪. અતપનીયસુત્તં • 4. Atapanīyasuttaṃ

    ૫. પઠમસીલસુત્તં • 5. Paṭhamasīlasuttaṃ

    ૬. દુતિયસીલસુત્તં • 6. Dutiyasīlasuttaṃ

    ૭. આતાપીસુત્તં • 7. Ātāpīsuttaṃ

    ૮. પઠમનકુહનસુત્તં • 8. Paṭhamanakuhanasuttaṃ

    ૯. દુતિયનકુહનસુત્તં • 9. Dutiyanakuhanasuttaṃ

    ૧૦. સોમનસ્સસુત્તં • 10. Somanassasuttaṃ

    ૨. દુતિયવગ્ગો • 2. Dutiyavaggo

    ૧. વિતક્કસુત્તં • 1. Vitakkasuttaṃ

    ૨. દેસનાસુત્તં • 2. Desanāsuttaṃ

    ૩. વિજ્જાસુત્તં • 3. Vijjāsuttaṃ

    ૪. પઞ્ઞાપરિહીનસુત્તં • 4. Paññāparihīnasuttaṃ

    ૫. સુક્કધમ્મસુત્તં • 5. Sukkadhammasuttaṃ

    ૬. અજાતસુત્તં • 6. Ajātasuttaṃ

    ૭. નિબ્બાનધાતુસુત્તં • 7. Nibbānadhātusuttaṃ

    ૮. પટિસલ્લાનસુત્તં • 8. Paṭisallānasuttaṃ

    ૯. સિક્ખાનિસંસસુત્તં • 9. Sikkhānisaṃsasuttaṃ

    ૧૦. જાગરિયસુત્તં • 10. Jāgariyasuttaṃ

    ૧૧. આપાયિકસુત્તં • 11. Āpāyikasuttaṃ

    ૧૨. દિટ્ઠિગતસુત્તં • 12. Diṭṭhigatasuttaṃ

    ૩. તિકનિપાતો • 3. Tikanipāto

    ૧. પઠમવગ્ગો • 1. Paṭhamavaggo

    ૧. મૂલસુત્તં • 1. Mūlasuttaṃ

    ૨. ધાતુસુત્તં • 2. Dhātusuttaṃ

    ૩. પઠમવેદનાસુત્તં • 3. Paṭhamavedanāsuttaṃ

    ૪. દુતિયવેદનાસુત્તં • 4. Dutiyavedanāsuttaṃ

    ૫. પઠમએસનાસુત્તં • 5. Paṭhamaesanāsuttaṃ

    ૬. દુતિયએસનાસુત્તં • 6. Dutiyaesanāsuttaṃ

    ૭. પઠમઆસવસુત્તં • 7. Paṭhamaāsavasuttaṃ

    ૮. દુતિયઆસવસુત્તં • 8. Dutiyaāsavasuttaṃ

    ૯. તણ્હાસુત્તં • 9. Taṇhāsuttaṃ

    ૧૦. મારધેય્યસુત્તં • 10. Māradheyyasuttaṃ

    ૨. દુતિયવગ્ગો • 2. Dutiyavaggo

    ૧. પુઞ્ઞકિરિયવત્થુસુત્તં • 1. Puññakiriyavatthusuttaṃ

    ૨. ચક્ખુસુત્તં • 2. Cakkhusuttaṃ

    ૩. ઇન્દ્રિયસુત્તં • 3. Indriyasuttaṃ

    ૪. અદ્ધાસુત્તં • 4. Addhāsuttaṃ

    ૫. દુચ્ચરિતસુત્તં • 5. Duccaritasuttaṃ

    ૬. સુચરિતસુત્તં • 6. Sucaritasuttaṃ

    ૭. સોચેય્યસુત્તં • 7. Soceyyasuttaṃ

    ૮. મોનેય્યસુત્તં • 8. Moneyyasuttaṃ

    ૯. પઠમરાગસુત્તં • 9. Paṭhamarāgasuttaṃ

    ૧૦. દુતિયરાગસુત્તં • 10. Dutiyarāgasuttaṃ

    ૩. તતિયવગ્ગો • 3. Tatiyavaggo

    ૧. મિચ્છાદિટ્ઠિકસુત્તં • 1. Micchādiṭṭhikasuttaṃ

    ૨. સમ્માદિટ્ઠિકસુત્તં • 2. Sammādiṭṭhikasuttaṃ

    ૩. નિસ્સરણિયસુત્તં • 3. Nissaraṇiyasuttaṃ

    ૪. સન્તતરસુત્તં • 4. Santatarasuttaṃ

    ૫. પુત્તસુત્તં • 5. Puttasuttaṃ

    ૬. અવુટ્ઠિકસુત્તં • 6. Avuṭṭhikasuttaṃ

    ૭. સુખપત્થનાસુત્તં • 7. Sukhapatthanāsuttaṃ

    ૮. ભિદુરસુત્તં • 8. Bhidurasuttaṃ

    ૯. ધાતુસોસંસન્દનસુત્તં • 9. Dhātusosaṃsandanasuttaṃ

    ૧૦. પરિહાનસુત્તં • 10. Parihānasuttaṃ

    ૪. ચતુત્થવગ્ગો • 4. Catutthavaggo

    ૧. વિતક્કસુત્તં • 1. Vitakkasuttaṃ

    ૨. સક્કારસુત્તં • 2. Sakkārasuttaṃ

    ૩. દેવસદ્દસુત્તં • 3. Devasaddasuttaṃ

    ૪. પઞ્ચપુબ્બનિમિત્તસુત્તં • 4. Pañcapubbanimittasuttaṃ

    ૫. બહુજનહિતસુત્તં • 5. Bahujanahitasuttaṃ

    ૬. અસુભાનુપસ્સીસુત્તં • 6. Asubhānupassīsuttaṃ

    ૭. ધમ્માનુધમ્મપટિપન્નસુત્તં • 7. Dhammānudhammapaṭipannasuttaṃ

    ૮. અન્ધકરણસુત્તં • 8. Andhakaraṇasuttaṃ

    ૯. અન્તરામલસુત્તં • 9. Antarāmalasuttaṃ

    ૧૦. દેવદત્તસુત્તં • 10. Devadattasuttaṃ

    ૫. પઞ્ચમવગ્ગો • 5. Pañcamavaggo

    ૧. અગ્ગપ્પસાદસુત્તં • 1. Aggappasādasuttaṃ

    ૨. જીવિકસુત્તં • 2. Jīvikasuttaṃ

    ૩. સઙ્ઘાટિકણ્ણસુત્તં • 3. Saṅghāṭikaṇṇasuttaṃ

    ૪. અગ્ગિસુત્તં • 4. Aggisuttaṃ

    ૫. ઉપપરિક્ખસુત્તં • 5. Upaparikkhasuttaṃ

    ૬. કામૂપપત્તિસુત્તં • 6. Kāmūpapattisuttaṃ

    ૭. કામયોગસુત્તં • 7. Kāmayogasuttaṃ

    ૮. કલ્યાણસીલસુત્તં • 8. Kalyāṇasīlasuttaṃ

    ૯. દાનસુત્તં • 9. Dānasuttaṃ

    ૧૦. તેવિજ્જસુત્તં • 10. Tevijjasuttaṃ

    ૪. ચતુક્કનિપાતો • 4. Catukkanipāto

    ૧. બ્રાહ્મણધમ્મયાગસુત્તં • 1. Brāhmaṇadhammayāgasuttaṃ

    ૨. સુલભસુત્તં • 2. Sulabhasuttaṃ

    ૩. આસવક્ખયસુત્તં • 3. Āsavakkhayasuttaṃ

    ૪. સમણબ્રાહ્મણસુત્તં • 4. Samaṇabrāhmaṇasuttaṃ

    ૫. સીલસમ્પન્નસુત્તં • 5. Sīlasampannasuttaṃ

    ૬. તણ્હુપ્પાદસુત્તં • 6. Taṇhuppādasuttaṃ

    ૭. સબ્રહ્મકસુત્તં • 7. Sabrahmakasuttaṃ

    ૮. બહુકારસુત્તં • 8. Bahukārasuttaṃ

    ૯. કુહસુત્તં • 9. Kuhasuttaṃ

    ૧૦. નદીસોતસુત્તં • 10. Nadīsotasuttaṃ

    ૧૧. ચરસુત્તં • 11. Carasuttaṃ

    ૧૨. સમ્પન્નસીલસુત્તં • 12. Sampannasīlasuttaṃ

    ૧૩. લોકસુત્તં • 13. Lokasuttaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact