Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૮. સમણબ્રાહ્મણવગ્ગો

    8. Samaṇabrāhmaṇavaggo

    ૧. જરામરણસુત્તાદિવણ્ણના

    1. Jarāmaraṇasuttādivaṇṇanā

    ૭૧-૭૨. સમણબ્રાહ્મણવગ્ગે જરામરણાદીસુ એકેકપદવસેન એકેકં કત્વા એકાદસ સુત્તાનિ વુત્તાનિ, તાનિ ઉત્તાનત્થાનેવાતિ.

    71-72. Samaṇabrāhmaṇavagge jarāmaraṇādīsu ekekapadavasena ekekaṃ katvā ekādasa suttāni vuttāni, tāni uttānatthānevāti.

    સમણબ્રાહ્મણવગ્ગો અટ્ઠમો.

    Samaṇabrāhmaṇavaggo aṭṭhamo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૧. જરામરણસુત્તં • 1. Jarāmaraṇasuttaṃ
    ૨-૧૧. જાતિસુત્તાદિદસકં • 2-11. Jātisuttādidasakaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧. જરામરણસુત્તાદિવણ્ણના • 1. Jarāmaraṇasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact