Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    (પઠમો ભાગો) • (Paṭhamo bhāgo)

    ૧. એકકનિપાતો • 1. Ekakanipāto

    ૧. અપણ્ણકવગ્ગો • 1. Apaṇṇakavaggo

    ૧. અપણ્ણકજાતકં • 1. Apaṇṇakajātakaṃ

    ૨. વણ્ણુપથજાતકં • 2. Vaṇṇupathajātakaṃ

    ૩. સેરિવવાણિજજાતકં • 3. Serivavāṇijajātakaṃ

    ૪. ચૂળસેટ્ઠિજાતકં • 4. Cūḷaseṭṭhijātakaṃ

    ૫. તણ્ડુલનાળિજાતકં • 5. Taṇḍulanāḷijātakaṃ

    ૬. દેવધમ્મજાતકં • 6. Devadhammajātakaṃ

    ૭. કટ્ઠહારિજાતકં • 7. Kaṭṭhahārijātakaṃ

    ૮. ગામણિજાતકં • 8. Gāmaṇijātakaṃ

    ૯. મઘદેવજાતકં • 9. Maghadevajātakaṃ

    ૧૦. સુખવિહારિજાતકં • 10. Sukhavihārijātakaṃ

    ૨. સીલવગ્ગો • 2. Sīlavaggo

    ૧૧. લક્ખણમિગજાતકં • 11. Lakkhaṇamigajātakaṃ

    ૧૨. નિગ્રોધમિગજાતકં • 12. Nigrodhamigajātakaṃ

    ૧૩. કણ્ડિજાતકં • 13. Kaṇḍijātakaṃ

    ૧૪. વાતમિગજાતકં • 14. Vātamigajātakaṃ

    ૧૫. ખરાદિયજાતકં • 15. Kharādiyajātakaṃ

    ૧૬. તિપલ્લત્થમિગજાતકં • 16. Tipallatthamigajātakaṃ

    ૧૭. માલુતજાતકં • 17. Mālutajātakaṃ

    ૧૮. મતકભત્તજાતકં • 18. Matakabhattajātakaṃ

    ૧૯. આયાચિતભત્તજાતકં • 19. Āyācitabhattajātakaṃ

    ૨૦. નળપાનજાતકં • 20. Naḷapānajātakaṃ

    ૩. કુરુઙ્ગવગ્ગો • 3. Kuruṅgavaggo

    ૨૧. કુરુઙ્ગમિગજાતકં • 21. Kuruṅgamigajātakaṃ

    ૨૨. કુક્કુરજાતકં • 22. Kukkurajātakaṃ

    ૨૩. ગોજાનીયજાતકં • 23. Gojānīyajātakaṃ

    ૨૪. આજઞ્ઞજાતકં • 24. Ājaññajātakaṃ

    ૨૫. તિત્થજાતકં • 25. Titthajātakaṃ

    ૨૬. મહિળામુખજાતકં • 26. Mahiḷāmukhajātakaṃ

    ૨૭. અભિણ્હજાતકં • 27. Abhiṇhajātakaṃ

    ૨૮. નન્દિવિસાલજાતકં • 28. Nandivisālajātakaṃ

    ૨૯. કણ્હજાતકં • 29. Kaṇhajātakaṃ

    ૩૦. મુનિકજાતકં • 30. Munikajātakaṃ

    ૪. કુલાવકવગ્ગો • 4. Kulāvakavaggo

    ૩૧. કુલાવકજાતકં • 31. Kulāvakajātakaṃ

    ૩૨. નચ્ચજાતકં • 32. Naccajātakaṃ

    ૩૩. સમ્મોદમાનજાતકં • 33. Sammodamānajātakaṃ

    ૩૪. મચ્છજાતકં • 34. Macchajātakaṃ

    ૩૫. વટ્ટકજાતકં • 35. Vaṭṭakajātakaṃ

    ૩૬. સકુણજાતકં • 36. Sakuṇajātakaṃ

    ૩૭. તિત્તિરજાતકં • 37. Tittirajātakaṃ

    ૩૮. બકજાતકં • 38. Bakajātakaṃ

    ૩૯. નન્દજાતકં • 39. Nandajātakaṃ

    ૪૦. ખદિરઙ્ગારજાતકં • 40. Khadiraṅgārajātakaṃ

    ૫. અત્થકામવગ્ગો • 5. Atthakāmavaggo

    ૪૧. લોસકજાતકં • 41. Losakajātakaṃ

    ૪૨. કપોતજાતકં • 42. Kapotajātakaṃ

    ૪૩. વેળુકજાતકં • 43. Veḷukajātakaṃ

    ૪૪. મકસજાતકં • 44. Makasajātakaṃ

    ૪૫. રોહિણિજાતકં • 45. Rohiṇijātakaṃ

    ૪૬. આરામદૂસકજાતકં • 46. Ārāmadūsakajātakaṃ

    ૪૭. વારુણિદૂસકજાતકં • 47. Vāruṇidūsakajātakaṃ

    ૪૮. વેદબ્બજાતકં • 48. Vedabbajātakaṃ

    ૪૯. નક્ખત્તજાતકં • 49. Nakkhattajātakaṃ

    ૫૦. દુમ્મેધજાતકં • 50. Dummedhajātakaṃ

    ૬. આસીસવગ્ગો • 6. Āsīsavaggo

    ૫૧.મહાસીલવજાતકં • 51.Mahāsīlavajātakaṃ

    ૫૨. ચૂળજનકજાતકં • 52. Cūḷajanakajātakaṃ

    ૫૩. પુણ્ણપાતિજાતકં • 53. Puṇṇapātijātakaṃ

    ૫૪. કિંફલજાતકં • 54. Kiṃphalajātakaṃ

    ૫૫. પઞ્ચાવુધજાતકં • 55. Pañcāvudhajātakaṃ

    ૫૬. કઞ્ચનક્ખન્ધજાતકં • 56. Kañcanakkhandhajātakaṃ

    ૫૭. વાનરિન્દજાતકં • 57. Vānarindajātakaṃ

    ૫૮. તયોધમ્મજાતકં • 58. Tayodhammajātakaṃ

    ૫૯. ભેરિવાદકજાતકં • 59. Bherivādakajātakaṃ

    ૬૦. સઙ્ખધમજાતકં • 60. Saṅkhadhamajātakaṃ

    ૭. ઇત્થિવગ્ગો • 7. Itthivaggo

    ૬૧. અસાતમન્તજાતકં • 61. Asātamantajātakaṃ

    ૬૨. અણ્ડભૂતજાતકં • 62. Aṇḍabhūtajātakaṃ

    ૬૩. તક્કપણ્ડિતજાતકં • 63. Takkapaṇḍitajātakaṃ

    ૬૪. દુરાજાનજાતકં • 64. Durājānajātakaṃ

    ૬૫. અનભિરતિજાતકં • 65. Anabhiratijātakaṃ

    ૬૬. મુદુલક્ખણજાતકં • 66. Mudulakkhaṇajātakaṃ

    ૬૭. ઉચ્છઙ્ગજાતકં • 67. Ucchaṅgajātakaṃ

    ૬૮. સાકેતજાતકં • 68. Sāketajātakaṃ

    ૬૯. વિસવન્તજાતકં • 69. Visavantajātakaṃ

    ૭૦. કુદ્દાલજાતકં • 70. Kuddālajātakaṃ

    ૮. વરુણવગ્ગો • 8. Varuṇavaggo

    ૭૧. વરુણજાતકં • 71. Varuṇajātakaṃ

    ૭૨. સીલવહત્થિજાતકં • 72. Sīlavahatthijātakaṃ

    ૭૩. સચ્ચંકિરજાતકં • 73. Saccaṃkirajātakaṃ

    ૭૪. રુક્ખધમ્મજાતકં • 74. Rukkhadhammajātakaṃ

    ૭૫. મચ્છજાતકં • 75. Macchajātakaṃ

    ૭૬. અસઙ્કિયજાતકં • 76. Asaṅkiyajātakaṃ

    ૭૭. મહાસુપિનજાતકં • 77. Mahāsupinajātakaṃ

    ૭૮. ઇલ્લિસજાતકં • 78. Illisajātakaṃ

    ૭૯. ખરસ્સરજાતકં • 79. Kharassarajātakaṃ

    ૮૦. ભીમસેનજાતકં • 80. Bhīmasenajātakaṃ

    ૯. અપાયિમ્હવગ્ગો • 9. Apāyimhavaggo

    ૮૧. સુરાપાનજાતકં • 81. Surāpānajātakaṃ

    ૮૨. મિત્તવિન્દકજાતકં • 82. Mittavindakajātakaṃ

    ૮૩. કાલકણ્ણિજાતકં • 83. Kālakaṇṇijātakaṃ

    ૮૪. અત્થસ્સદ્વારજાતકં • 84. Atthassadvārajātakaṃ

    ૮૫. કિંપક્કજાતકં • 85. Kiṃpakkajātakaṃ

    ૮૬. સીલવીમંસકજાતકં • 86. Sīlavīmaṃsakajātakaṃ

    ૮૭. મઙ્ગલજાતકં • 87. Maṅgalajātakaṃ

    ૮૮. સારમ્ભજાતકં • 88. Sārambhajātakaṃ

    ૮૯. કુહકજાતકં • 89. Kuhakajātakaṃ

    ૯૦. અકતઞ્ઞુજાતકં • 90. Akataññujātakaṃ

    ૧૦. લિત્તવગ્ગો • 10. Littavaggo

    ૯૧. લિત્તજાતકં • 91. Littajātakaṃ

    ૯૨. મહાસારજાતકં • 92. Mahāsārajātakaṃ

    ૯૩. વિસાસભોજનજાતકં • 93. Visāsabhojanajātakaṃ

    ૯૪. લોમહંસજાતકં • 94. Lomahaṃsajātakaṃ

    ૯૫. મહાસુદસ્સનજાતકં • 95. Mahāsudassanajātakaṃ

    ૯૬. તેલપત્તજાતકં • 96. Telapattajātakaṃ

    ૯૭. નામસિદ્ધિજાતકં • 97. Nāmasiddhijātakaṃ

    ૯૮. કૂટવાણિજજાતકં • 98. Kūṭavāṇijajātakaṃ

    ૯૯. પરોસહસ્સજાતકં • 99. Parosahassajātakaṃ

    ૧૦૦. અસાતરૂપજાતકં • 100. Asātarūpajātakaṃ

    ૧૧. પરોસતવગ્ગો • 11. Parosatavaggo

    ૧૦૧. પરોસતજાતકં • 101. Parosatajātakaṃ

    ૧૦૨. પણ્ણિકજાતકં • 102. Paṇṇikajātakaṃ

    ૧૦૩. વેરિજાતકં • 103. Verijātakaṃ

    ૧૦૪. મિત્તવિન્દકજાતકં • 104. Mittavindakajātakaṃ

    ૧૦૫. દુબ્બલકટ્ઠજાતકં • 105. Dubbalakaṭṭhajātakaṃ

    ૧૦૬. ઉદઞ્ચનીજાતકં • 106. Udañcanījātakaṃ

    ૧૦૭. સાલિત્તકજાતકં • 107. Sālittakajātakaṃ

    ૧૦૮. બાહિયજાતકં • 108. Bāhiyajātakaṃ

    ૧૦૯. કુણ્ડપૂવજાતકં • 109. Kuṇḍapūvajātakaṃ

    ૧૧૦. સબ્બસંહારકપઞ્હજાતકં • 110. Sabbasaṃhārakapañhajātakaṃ

    ૧૨. હંચિવગ્ગો • 12. Haṃcivaggo

    ૧૧૧. ગદ્રભપઞ્હજાતકં • 111. Gadrabhapañhajātakaṃ

    ૧૧૨. અમરાદેવીપઞ્હજાતકં • 112. Amarādevīpañhajātakaṃ

    ૧૧૩. સિઙ્ગાલજાતકં • 113. Siṅgālajātakaṃ

    ૧૧૪. મિતચિન્તિજાતકં • 114. Mitacintijātakaṃ

    ૧૧૫. અનુસાસિકજાતકં • 115. Anusāsikajātakaṃ

    ૧૧૬. દુબ્બચજાતકં • 116. Dubbacajātakaṃ

    ૧૧૭. તિત્તિરજાતકં • 117. Tittirajātakaṃ

    ૧૧૮. વટ્ટકજાતકં • 118. Vaṭṭakajātakaṃ

    ૧૧૯. અકાલરાવિજાતકં • 119. Akālarāvijātakaṃ

    ૧૨૦. બન્ધનમોક્ખજાતકં • 120. Bandhanamokkhajātakaṃ

    ૧૩. કુસનાળિવગ્ગો • 13. Kusanāḷivaggo

    ૧૨૧. કુસનાળિજાતકં • 121. Kusanāḷijātakaṃ

    ૧૨૨. દુમ્મેધજાતકં • 122. Dummedhajātakaṃ

    ૧૨૩. નઙ્ગલીસજાતકં • 123. Naṅgalīsajātakaṃ

    ૧૨૪. અમ્બજાતકં • 124. Ambajātakaṃ

    ૧૨૫. કટાહકજાતકં • 125. Kaṭāhakajātakaṃ

    ૧૨૬. અસિલક્ખણજાતકં • 126. Asilakkhaṇajātakaṃ

    ૧૨૭. કલણ્ડુકજાતકં • 127. Kalaṇḍukajātakaṃ

    ૧૨૮. બિળારવતજાતકં • 128. Biḷāravatajātakaṃ

    ૧૨૯. અગ્ગિકભારદ્વાજજાતકં • 129. Aggikabhāradvājajātakaṃ

    ૧૩૦. કોસિયજાતકં • 130. Kosiyajātakaṃ

    ૧૪. અસમ્પદાનવગ્ગો • 14. Asampadānavaggo

    ૧૩૧. અસમ્પદાનજાતકં • 131. Asampadānajātakaṃ

    ૧૩૨. ભીરુકજાતકં • 132. Bhīrukajātakaṃ

    ૧૩૩. ઘતાસનજાતકં • 133. Ghatāsanajātakaṃ

    ૧૩૪. ઝાનસોધનજાતકં • 134. Jhānasodhanajātakaṃ

    ૧૩૫. ચન્દાભજાતકં • 135. Candābhajātakaṃ

    ૧૩૬. સુવણ્ણહંસજાતકં • 136. Suvaṇṇahaṃsajātakaṃ

    ૧૩૭. બબ્બુજાતકં • 137. Babbujātakaṃ

    ૧૩૮. ગોધજાતકં • 138. Godhajātakaṃ

    ૧૩૯. ઉભતોભટ્ઠજાતકં • 139. Ubhatobhaṭṭhajātakaṃ

    ૧૪૦. કાકજાતકં • 140. Kākajātakaṃ

    ૧૫. કકણ્ટકવગ્ગો • 15. Kakaṇṭakavaggo

    ૧૪૧. ગોધજાતકં • 141. Godhajātakaṃ

    ૧૪૨. સિઙ્ગાલજાતકં • 142. Siṅgālajātakaṃ

    ૧૪૩. વિરોચજાતકં • 143. Virocajātakaṃ

    ૧૪૪. નઙ્ગુટ્ઠજાતકં • 144. Naṅguṭṭhajātakaṃ

    ૧૪૫. રાધજાતકં • 145. Rādhajātakaṃ

    ૧૪૬. સમુદ્દકાકજાતકં • 146. Samuddakākajātakaṃ

    ૧૪૭. પુપ્ફરત્તજાતકં • 147. Puppharattajātakaṃ

    ૧૪૮. સિઙ્ગાલજાતકં • 148. Siṅgālajātakaṃ

    ૧૪૯. એકપણ્ણજાતકં • 149. Ekapaṇṇajātakaṃ

    ૧૫૦. સઞ્જીવજાતકં • 150. Sañjīvajātakaṃ

    ૨. દુકનિપાતો • 2. Dukanipāto

    ૧. દળ્હવગ્ગો • 1. Daḷhavaggo

    ૧૫૧. રાજોવાદજાતકં • 151. Rājovādajātakaṃ

    ૧૫૨. સિઙ્ગાલજાતકં • 152. Siṅgālajātakaṃ

    ૧૫૩. સૂકરજાતકં • 153. Sūkarajātakaṃ

    ૧૫૪. ઉરગજાતક • 154. Uragajātaka

    ૧૫૫. ભગ્ગજાતકં • 155. Bhaggajātakaṃ

    ૧૫૬. અલીનચિત્તજાતકં • 156. Alīnacittajātakaṃ

    ૧૫૭. ગુણજાતકં • 157. Guṇajātakaṃ

    ૧૫૮. સુહનુજાતકં • 158. Suhanujātakaṃ

    ૧૫૯. મોરજાતકં • 159. Morajātakaṃ

    ૧૬૦. વિનીલજાતકં • 160. Vinīlajātakaṃ

    ૨. સન્થવવગ્ગો • 2. Santhavavaggo

    ૧૬૧. ઇન્દસમાનગોત્તજાતકં • 161. Indasamānagottajātakaṃ

    ૧૬૨. સન્થવજાતકં • 162. Santhavajātakaṃ

    ૧૬૩. સુસીમજાતકં • 163. Susīmajātakaṃ

    ૧૬૪. ગિજ્ઝજાતકં • 164. Gijjhajātakaṃ

    ૧૬૫. નકુલજાતકં • 165. Nakulajātakaṃ

    ૧૬૬. ઉપસાળકજાતકં • 166. Upasāḷakajātakaṃ

    ૧૬૭. સમિદ્ધિજાતકં • 167. Samiddhijātakaṃ

    ૧૬૮. સકુણગ્ઘિજાતકં • 168. Sakuṇagghijātakaṃ

    ૧૬૯. અરકજાતકં • 169. Arakajātakaṃ

    ૧૭૦. કકણ્ટકજાતકં • 170. Kakaṇṭakajātakaṃ

    ૩. કલ્યાણવગ્ગો • 3. Kalyāṇavaggo

    ૧૭૧. કલ્યાણધમ્મજાતકં • 171. Kalyāṇadhammajātakaṃ

    ૧૭૨. દદ્દરજાતકં • 172. Daddarajātakaṃ

    ૧૭૩. મક્કટજાતકં • 173. Makkaṭajātakaṃ

    ૧૭૪. દુબ્ભિયમક્કટજાતકં • 174. Dubbhiyamakkaṭajātakaṃ

    ૧૭૫. આદિચ્ચુપટ્ઠાનજાતકં • 175. Ādiccupaṭṭhānajātakaṃ

    ૧૭૬. કળાયમુટ્ઠિજાતકં • 176. Kaḷāyamuṭṭhijātakaṃ

    ૧૭૭. તિન્દુકજાતકં • 177. Tindukajātakaṃ

    ૧૭૮. કચ્છપજાતકં • 178. Kacchapajātakaṃ

    ૧૭૯. સતધમ્મજાતકં • 179. Satadhammajātakaṃ

    ૧૮૦. દુદ્દદજાતકં • 180. Duddadajātakaṃ

    ૪. અસદિસવગ્ગો • 4. Asadisavaggo

    ૧૮૧. અસદિસજાતકં • 181. Asadisajātakaṃ

    ૧૮૨. સઙ્ગામાવચરજાતકં • 182. Saṅgāmāvacarajātakaṃ

    ૧૮૩. વાલોદકજાતકં • 183. Vālodakajātakaṃ

    ૧૮૪. ગિરિદત્તજાતકં • 184. Giridattajātakaṃ

    ૧૮૫. અનભિરતિજાતકં • 185. Anabhiratijātakaṃ

    ૧૮૬. દધિવાહનજાતકં • 186. Dadhivāhanajātakaṃ

    ૧૮૭. ચતુમટ્ઠજાતકં • 187. Catumaṭṭhajātakaṃ

    ૧૮૮. સીહકોત્થુજાતકં • 188. Sīhakotthujātakaṃ

    ૧૮૯. સીહચમ્મજાતકં • 189. Sīhacammajātakaṃ

    ૧૯૦. સીલાનિસંસજાતકં • 190. Sīlānisaṃsajātakaṃ

    ૫. રુહકવગ્ગો • 5. Ruhakavaggo

    ૧૯૧. રુહકજાતકં • 191. Ruhakajātakaṃ

    ૧૯૨. સિરિકાળકણ્ણિજાતકં • 192. Sirikāḷakaṇṇijātakaṃ

    ૧૯૩. ચૂળપદુમજાતકં • 193. Cūḷapadumajātakaṃ

    ૧૯૪. મણિચોરજાતકં • 194. Maṇicorajātakaṃ

    ૧૯૫. પબ્બતૂપત્થરજાતકં • 195. Pabbatūpattharajātakaṃ

    ૧૯૬. વલાહકસ્સજાતકં • 196. Valāhakassajātakaṃ

    ૧૯૭. મિત્તામિત્તજાતકં • 197. Mittāmittajātakaṃ

    ૧૯૮. રાધજાતકં • 198. Rādhajātakaṃ

    ૧૯૯. ગહપતિજાતકં • 199. Gahapatijātakaṃ

    ૨૦૦. સાધુસીલજાતકં • 200. Sādhusīlajātakaṃ

    ૬. નતંદળ્હવગ્ગો • 6. Nataṃdaḷhavaggo

    ૨૦૧. બન્ધનાગારજાતકં • 201. Bandhanāgārajātakaṃ

    ૨૦૨. કેળિસીલજાતકં • 202. Keḷisīlajātakaṃ

    ૨૦૩. ખણ્ડજાતકં • 203. Khaṇḍajātakaṃ

    ૨૦૪. વીરકજાતકં • 204. Vīrakajātakaṃ

    ૨૦૫. ગઙ્ગેય્યજાતકં • 205. Gaṅgeyyajātakaṃ

    ૨૦૬. કુરુઙ્ગમિગજાતકં • 206. Kuruṅgamigajātakaṃ

    ૨૦૭. અસ્સકજાતકં • 207. Assakajātakaṃ

    ૨૦૮. સુસુમારજાતકં • 208. Susumārajātakaṃ

    ૨૦૯. કુક્કુટજાતકં • 209. Kukkuṭajātakaṃ

    ૨૧૦. કન્દગલકજાતકં • 210. Kandagalakajātakaṃ

    ૭. બીરણથમ્ભવગ્ગો • 7. Bīraṇathambhavaggo

    ૨૧૧. સોમદત્તજાતકં • 211. Somadattajātakaṃ

    ૨૧૨. ઉચ્છિટ્ઠભત્તજાતકં • 212. Ucchiṭṭhabhattajātakaṃ

    ૨૧૩. ભરુજાતકં • 213. Bharujātakaṃ

    ૨૧૪. પુણ્ણનદીજાતકં • 214. Puṇṇanadījātakaṃ

    ૨૧૫. કચ્છપજાતકં • 215. Kacchapajātakaṃ

    ૨૧૬. મચ્છજાતકં • 216. Macchajātakaṃ

    ૨૧૭. સેગ્ગુજાતકં • 217. Seggujātakaṃ

    ૨૧૮. કૂટવાણિજજાતકં • 218. Kūṭavāṇijajātakaṃ

    ૨૧૯. ગરહિતજાતકં • 219. Garahitajātakaṃ

    ૨૨૦. ધમ્મધજજાતકં • 220. Dhammadhajajātakaṃ

    ૮. કાસાવવગ્ગો • 8. Kāsāvavaggo

    ૨૨૧. કાસાવજાતકં • 221. Kāsāvajātakaṃ

    ૨૨૨. ચૂળનન્દિયજાતકં • 222. Cūḷanandiyajātakaṃ

    ૨૨૩. પુટભત્તજાતકં • 223. Puṭabhattajātakaṃ

    ૨૨૪. કુમ્ભિલજાતકં • 224. Kumbhilajātakaṃ

    ૨૨૫. ખન્તિવણ્ણજાતકં • 225. Khantivaṇṇajātakaṃ

    ૨૨૬. કોસિયજાતકં • 226. Kosiyajātakaṃ

    ૨૨૭. ગૂથપાણજાતકં • 227. Gūthapāṇajātakaṃ

    ૨૨૮. કામનીતજાતકં • 228. Kāmanītajātakaṃ

    ૨૨૯. પલાયિતજાતકં • 229. Palāyitajātakaṃ

    ૨૩૦. દુતિયપલાયિતજાતકં • 230. Dutiyapalāyitajātakaṃ

    ૯. ઉપાહનવગ્ગો • 9. Upāhanavaggo

    ૨૩૧. ઉપાહનજાતકં • 231. Upāhanajātakaṃ

    ૨૩૨. વીણાગુણજાતકં • 232. Vīṇāguṇajātakaṃ

    ૨૩૩. વિકણ્ણજાતકં • 233. Vikaṇṇajātakaṃ

    ૨૩૪. અસિતાભૂજાતકં • 234. Asitābhūjātakaṃ

    ૨૩૫. વચ્છનખજાતકં • 235. Vacchanakhajātakaṃ

    ૨૩૬. બકજાતકં • 236. Bakajātakaṃ

    ૨૩૭. સાકેતજાતકં • 237. Sāketajātakaṃ

    ૨૩૮. એકપદજાતકં • 238. Ekapadajātakaṃ

    ૨૩૯. હરિતમણ્ડૂકજાતકં • 239. Haritamaṇḍūkajātakaṃ

    ૨૪૦. મહાપિઙ્ગલજાતકં • 240. Mahāpiṅgalajātakaṃ

    ૧૦. સિઙ્ગાલવગ્ગો • 10. Siṅgālavaggo

    ૨૪૧. સબ્બદાઠિજાતકં • 241. Sabbadāṭhijātakaṃ

    ૨૪૨. સુનખજાતકં • 242. Sunakhajātakaṃ

    ૨૪૩. ગુત્તિલજાતકં • 243. Guttilajātakaṃ

    ૨૪૪. વિગતિચ્છજાતકં • 244. Vigaticchajātakaṃ

    ૨૪૫. મૂલપરિયાયજાતકં • 245. Mūlapariyāyajātakaṃ

    ૨૪૬. બાલોવાદજાતકં • 246. Bālovādajātakaṃ

    ૨૪૭. પાદઞ્જલીજાતકં • 247. Pādañjalījātakaṃ

    ૨૪૮. કિંસુકોપમજાતકં • 248. Kiṃsukopamajātakaṃ

    ૨૪૯. સાલકજાતકં • 249. Sālakajātakaṃ

    ૨૫૦. કપિજાતકં • 250. Kapijātakaṃ

    ૩. તિકનિપાતો • 3. Tikanipāto

    ૧. સઙ્કપ્પવગ્ગો • 1. Saṅkappavaggo

    ૨૫૧. સઙ્કપ્પરાગજાતકં • 251. Saṅkapparāgajātakaṃ

    ૨૫૨. તિલમુટ્ઠિજાતકં • 252. Tilamuṭṭhijātakaṃ

    ૨૫૩. મણિકણ્ઠજાતકં • 253. Maṇikaṇṭhajātakaṃ

    ૨૫૪. કુણ્ડકકુચ્છિસિન્ધવજાતકં • 254. Kuṇḍakakucchisindhavajātakaṃ

    ૨૫૫. સુકજાતકં • 255. Sukajātakaṃ

    ૨૫૬. જરૂદપાનજાતકં • 256. Jarūdapānajātakaṃ

    ૨૫૭. ગામણિચન્દજાતકં • 257. Gāmaṇicandajātakaṃ

    ૨૫૮. મન્ધાતુજાતકં • 258. Mandhātujātakaṃ

    ૨૫૯. તિરીટવચ્છજાતકં • 259. Tirīṭavacchajātakaṃ

    ૨૬૦. દૂતજાતકં • 260. Dūtajātakaṃ

    ૨. પદુમવગ્ગો • 2. Padumavaggo

    ૨૬૧. પદુમજાતકં • 261. Padumajātakaṃ

    ૨૬૨. મુદુપાણિજાતકં • 262. Mudupāṇijātakaṃ

    ૨૬૩. ચૂળપલોભનજાતકં • 263. Cūḷapalobhanajātakaṃ

    ૨૬૪. મહાપનાદજાતકં • 264. Mahāpanādajātakaṃ

    ૨૬૫. ખુરપ્પજાતકં • 265. Khurappajātakaṃ

    ૨૬૬. વાતગ્ગસિન્ધવજાતકં • 266. Vātaggasindhavajātakaṃ

    ૨૬૭. કક્કટકજાતકં • 267. Kakkaṭakajātakaṃ

    ૨૬૮. આરામદૂસકજાતકં • 268. Ārāmadūsakajātakaṃ

    ૨૬૯. સુજાતજાતકં • 269. Sujātajātakaṃ

    ૨૭૦. ઉલૂકજાતકં • 270. Ulūkajātakaṃ

    ૩. ઉદપાનવગ્ગો • 3. Udapānavaggo

    ૨૭૧. ઉદપાનદૂસકજાતકં • 271. Udapānadūsakajātakaṃ

    ૨૭૨. બ્યગ્ઘજાતકં • 272. Byagghajātakaṃ

    ૨૭૩. કચ્છપજાતકં • 273. Kacchapajātakaṃ

    ૨૭૪. લોલજાતકં • 274. Lolajātakaṃ

    ૨૭૫. રુચિરજાતકં • 275. Rucirajātakaṃ

    ૨૭૬. કુરુધમ્મજાતકં • 276. Kurudhammajātakaṃ

    ૨૭૭. રોમકજાતકં • 277. Romakajātakaṃ

    ૨૭૮. મહિંસરાજજાતકં • 278. Mahiṃsarājajātakaṃ

    ૨૭૯. સતપત્તજાતકં • 279. Satapattajātakaṃ

    ૨૮૦. પુટદૂસકજાતકં • 280. Puṭadūsakajātakaṃ

    ૪. અબ્ભન્તરવગ્ગો • 4. Abbhantaravaggo

    ૨૮૧. અબ્ભન્તરજાતકં • 281. Abbhantarajātakaṃ

    ૨૮૨. સેય્યજાતકં • 282. Seyyajātakaṃ

    ૨૮૩. વડ્ઢકીસૂકરજાતકં • 283. Vaḍḍhakīsūkarajātakaṃ

    ૨૮૪. સિરિજાતકં • 284. Sirijātakaṃ

    ૨૮૫. મણિસૂકરજાતકં • 285. Maṇisūkarajātakaṃ

    ૨૮૬. સાલૂકજાતકં • 286. Sālūkajātakaṃ

    ૨૮૭. લાભગરહજાતકં • 287. Lābhagarahajātakaṃ

    ૨૮૮. મચ્છુદ્દાનજાતકં • 288. Macchuddānajātakaṃ

    ૨૮૯. નાનાછન્દજાતકં • 289. Nānāchandajātakaṃ

    ૨૯૦. સીલવીમંસકજાતકં • 290. Sīlavīmaṃsakajātakaṃ

    ૫. કુમ્ભવગ્ગો • 5. Kumbhavaggo

    ૨૯૧. સુરાઘટજાતકં • 291. Surāghaṭajātakaṃ

    ૨૯૨. સુપત્તજાતકં • 292. Supattajātakaṃ

    ૨૯૩. કાયનિબ્બિન્દજાતકં • 293. Kāyanibbindajātakaṃ

    ૨૯૪. જમ્બુખાદકજાતકં • 294. Jambukhādakajātakaṃ

    ૨૯૫. અન્તજાતકં • 295. Antajātakaṃ

    ૨૯૬. સમુદ્દજાતકં • 296. Samuddajātakaṃ

    ૨૯૭. કામવિલાપજાતકં • 297. Kāmavilāpajātakaṃ

    ૨૯૮. ઉદુમ્બરજાતકં • 298. Udumbarajātakaṃ

    ૨૯૯. કોમારપુત્તજાતકં • 299. Komāraputtajātakaṃ

    ૩૦૦. વકજાતકં • 300. Vakajātakaṃ

    ૪. ચતુક્કનિપાતો • 4. Catukkanipāto

    ૧. કાલિઙ્ગવગ્ગો • 1. Kāliṅgavaggo

    ૩૦૧. ચૂળકાલિઙ્ગજાતકં • 301. Cūḷakāliṅgajātakaṃ

    ૩૦૨. મહાઅસ્સારોહજાતકં • 302. Mahāassārohajātakaṃ

    ૩૦૩. એકરાજજાતકં • 303. Ekarājajātakaṃ

    ૩૦૪. દદ્દરજાતકં • 304. Daddarajātakaṃ

    ૩૦૫. સીલવીમંસનજાતકં • 305. Sīlavīmaṃsanajātakaṃ

    ૩૦૬. સુજાતજાતકં • 306. Sujātajātakaṃ

    ૩૦૭. પલાસજાતકં • 307. Palāsajātakaṃ

    ૩૦૮. સકુણજાતકં • 308. Sakuṇajātakaṃ

    ૩૦૯. છવકજાતકં • 309. Chavakajātakaṃ

    ૩૧૦. સેય્યજાતકં • 310. Seyyajātakaṃ

    ૨. પુચિમન્દવગ્ગો • 2. Pucimandavaggo

    ૩૧૧. પુચિમન્દજાતકં • 311. Pucimandajātakaṃ

    ૩૧૨. કસ્સપમન્દિયજાતકં • 312. Kassapamandiyajātakaṃ

    ૩૧૩. ખન્તીવાદીજાતકં • 313. Khantīvādījātakaṃ

    ૩૧૪. લોહકુમ્ભિજાતકં • 314. Lohakumbhijātakaṃ

    ૩૧૫. સબ્બમંસલાભજાતકં • 315. Sabbamaṃsalābhajātakaṃ

    ૩૧૬. સસપણ્ડિતજાતકં • 316. Sasapaṇḍitajātakaṃ

    ૩૧૭. મતરોદનજાતકં • 317. Matarodanajātakaṃ

    ૩૧૮. કણવેરજાતકં • 318. Kaṇaverajātakaṃ

    ૩૧૯. તિત્તિરજાતકં • 319. Tittirajātakaṃ

    ૩૨૦. સુચ્ચજજાતકં • 320. Succajajātakaṃ

    ૩. કુટિદૂસકવગ્ગો • 3. Kuṭidūsakavaggo

    ૩૨૧. કુટિદૂસકજાતકં • 321. Kuṭidūsakajātakaṃ

    ૩૨૨. દુદ્દુભજાતકં • 322. Duddubhajātakaṃ

    ૩૨૩. બ્રહ્મદત્તજાતકં • 323. Brahmadattajātakaṃ

    ૩૨૪. ચમ્મસાટકજાતકં • 324. Cammasāṭakajātakaṃ

    ૩૨૫. ગોધરાજજાતકં • 325. Godharājajātakaṃ

    ૩૨૬. કક્કારુજાતકં • 326. Kakkārujātakaṃ

    ૩૨૭. કાકવતીજાતકં • 327. Kākavatījātakaṃ

    ૩૨૮. અનનુસોચિયજાતકં • 328. Ananusociyajātakaṃ

    ૩૨૯. કાળબાહુજાતકં • 329. Kāḷabāhujātakaṃ

    ૩૩૦. સીલવીમંસજાતકં • 330. Sīlavīmaṃsajātakaṃ

    ૪. કોકિલવગ્ગો • 4. Kokilavaggo

    ૩૩૧. કોકિલજાતકં • 331. Kokilajātakaṃ

    ૩૩૨. રથલટ્ઠિજાતકં • 332. Rathalaṭṭhijātakaṃ

    ૩૩૩. પક્કગોધજાતકં • 333. Pakkagodhajātakaṃ

    ૩૩૪. રાજોવાદજાતકં • 334. Rājovādajātakaṃ

    ૩૩૫. જમ્બુકજાતકં • 335. Jambukajātakaṃ

    ૩૩૬. બ્રહાછત્તજાતકં • 336. Brahāchattajātakaṃ

    ૩૩૭. પીઠજાતકં • 337. Pīṭhajātakaṃ

    ૩૩૮. થુસજાતકં • 338. Thusajātakaṃ

    ૩૩૯. બાવેરુજાતકં • 339. Bāverujātakaṃ

    ૩૪૦. વિસય્હજાતકં • 340. Visayhajātakaṃ

    ૫. ચૂળકુણાલવગ્ગો • 5. Cūḷakuṇālavaggo

    ૩૪૧. કણ્ડરીજાતકં • 341. Kaṇḍarījātakaṃ

    ૩૪૨. વાનરજાતકં • 342. Vānarajātakaṃ

    ૩૪૩. કુન્તિનીજાતકં • 343. Kuntinījātakaṃ

    ૩૪૪. અમ્બજાતકં • 344. Ambajātakaṃ

    ૩૪૫. ગજકુમ્ભજાતકં • 345. Gajakumbhajātakaṃ

    ૩૪૬. કેસવજાતકં • 346. Kesavajātakaṃ

    ૩૪૭. અયકૂટજાતકં • 347. Ayakūṭajātakaṃ

    ૩૪૮. અરઞ્ઞજાતકં • 348. Araññajātakaṃ

    ૩૪૯. સન્ધિભેદજાતકં • 349. Sandhibhedajātakaṃ

    ૩૫૦. દેવતાપઞ્હજાતકં • 350. Devatāpañhajātakaṃ

    ૫. પઞ્ચકનિપાતો • 5. Pañcakanipāto

    ૧. મણિકુણ્ડલવગ્ગો • 1. Maṇikuṇḍalavaggo

    ૩૫૧. મણિકુણ્ડલજાતકં • 351. Maṇikuṇḍalajātakaṃ

    ૩૫૨. સુજાતજાતકં • 352. Sujātajātakaṃ

    ૩૫૩. વેનસાખજાતકં • 353. Venasākhajātakaṃ

    ૩૫૪. ઉરગજાતકં • 354. Uragajātakaṃ

    ૩૫૫. ઘટજાતકં • 355. Ghaṭajātakaṃ

    ૩૫૬. કોરણ્ડિયજાતકં • 356. Koraṇḍiyajātakaṃ

    ૩૫૭. લટુકિકજાતકં • 357. Laṭukikajātakaṃ

    ૩૫૮. ચૂળધમ્મપાલજાતકં • 358. Cūḷadhammapālajātakaṃ

    ૩૫૯. સુવણ્ણમિગજાતકં • 359. Suvaṇṇamigajātakaṃ

    ૩૬૦. સુયોનન્દીજાતકં • 360. Suyonandījātakaṃ

    ૨. વણ્ણારોહવગ્ગો • 2. Vaṇṇārohavaggo

    ૩૬૧. વણ્ણારોહજાતકં • 361. Vaṇṇārohajātakaṃ

    ૩૬૨. સીલવીમંસજાતકં • 362. Sīlavīmaṃsajātakaṃ

    ૩૬૩. હિરિજાતકં • 363. Hirijātakaṃ

    ૩૬૪. ખજ્જોપનકજાતકં • 364. Khajjopanakajātakaṃ

    ૩૬૫. અહિતુણ્ડિકજાતકં • 365. Ahituṇḍikajātakaṃ

    ૩૬૬. ગુમ્બિયજાતકં • 366. Gumbiyajātakaṃ

    ૩૬૭. સાળિયજાતકં • 367. Sāḷiyajātakaṃ

    ૩૬૮. તચસારજાતકં • 368. Tacasārajātakaṃ

    ૩૬૯. મિત્તવિન્દકજાતકં • 369. Mittavindakajātakaṃ

    ૩૭૦. પલાસજાતકં • 370. Palāsajātakaṃ

    ૩. અડ્ઢવગ્ગો • 3. Aḍḍhavaggo

    ૩૭૧. દીઘીતિકોસલજાતકં • 371. Dīghītikosalajātakaṃ

    ૩૭૨. મિગપોતકજાતકં • 372. Migapotakajātakaṃ

    ૩૭૩. મૂસિકજાતકં • 373. Mūsikajātakaṃ

    ૩૭૪. ચૂળધનુગ્ગહજાતકં • 374. Cūḷadhanuggahajātakaṃ

    ૩૭૫. કપોતજાતકં • 375. Kapotajātakaṃ

    ૬. છક્કનિપાતો • 6. Chakkanipāto

    ૧. અવારિયવગ્ગો • 1. Avāriyavaggo

    ૩૭૬. અવારિયજાતકં • 376. Avāriyajātakaṃ

    ૩૭૭. સેતકેતુજાતકં • 377. Setaketujātakaṃ

    ૩૭૮. દરીમુખજાતકં • 378. Darīmukhajātakaṃ

    ૩૭૯. નેરુજાતકં • 379. Nerujātakaṃ

    ૩૮૦. આસઙ્કજાતકં • 380. Āsaṅkajātakaṃ

    ૩૮૧. મિગાલોપજાતકં • 381. Migālopajātakaṃ

    ૩૮૨. સિરિકાળકણ્ણિજાતકં • 382. Sirikāḷakaṇṇijātakaṃ

    ૩૮૩. કુક્કુટજાતકં • 383. Kukkuṭajātakaṃ

    ૩૮૪. ધમ્મધજજાતકં • 384. Dhammadhajajātakaṃ

    ૩૮૫. નન્દિયમિગરાજજાતકં • 385. Nandiyamigarājajātakaṃ

    ૨. ખરપુત્તવગ્ગો • 2. Kharaputtavaggo

    ૩૮૬. ખરપુત્તજાતકં • 386. Kharaputtajātakaṃ

    ૩૮૭. સૂચિજાતકં • 387. Sūcijātakaṃ

    ૩૮૮. તુણ્ડિલજાતકં • 388. Tuṇḍilajātakaṃ

    ૩૮૯. સુવણ્ણકક્કટજાતકં • 389. Suvaṇṇakakkaṭajātakaṃ

    ૩૯૦. મય્હકજાતકં • 390. Mayhakajātakaṃ

    ૩૯૧. વિજ્જાધરજાતકં • 391. Vijjādharajātakaṃ

    ૩૯૨. સિઙ્ઘપુપ્ફજાતકં • 392. Siṅghapupphajātakaṃ

    ૩૯૩. વિઘાસાદજાતકં • 393. Vighāsādajātakaṃ

    ૩૯૪. વટ્ટકજાતકં • 394. Vaṭṭakajātakaṃ

    ૩૯૫. પારાવતજાતકં • 395. Pārāvatajātakaṃ

    ૭. સત્તકનિપાતો • 7. Sattakanipāto

    ૧. કુક્કુવગ્ગો • 1. Kukkuvaggo

    ૩૯૬. કુક્કુજાતકં • 396. Kukkujātakaṃ

    ૩૯૭. મનોજજાતકં • 397. Manojajātakaṃ

    ૩૯૮. સુતનુજાતકં • 398. Sutanujātakaṃ

    ૩૯૯. માતુપોસકગિજ્ઝજાતકં • 399. Mātuposakagijjhajātakaṃ

    ૪૦૦. દબ્ભપુપ્ફજાતકં • 400. Dabbhapupphajātakaṃ

    ૪૦૧. પણ્ણકજાતકં • 401. Paṇṇakajātakaṃ

    ૪૦૨. સત્તુભસ્તજાતકં • 402. Sattubhastajātakaṃ

    ૪૦૩. અટ્ઠિસેનકજાતકં • 403. Aṭṭhisenakajātakaṃ

    ૪૦૪. કપિજાતકં • 404. Kapijātakaṃ

    ૪૦૫. બકજાતકં • 405. Bakajātakaṃ

    ૨. ગન્ધારવગ્ગો • 2. Gandhāravaggo

    ૪૦૬. ગન્ધારજાતકં • 406. Gandhārajātakaṃ

    ૪૦૭. મહાકપિજાતકં • 407. Mahākapijātakaṃ

    ૪૦૮. કુમ્ભકારજાતકં • 408. Kumbhakārajātakaṃ

    ૪૦૯. દળ્હધમ્મજાતકં • 409. Daḷhadhammajātakaṃ

    ૪૧૦. સોમદત્તજાતકં • 410. Somadattajātakaṃ

    ૪૧૧. સુસીમજાતકં • 411. Susīmajātakaṃ

    ૪૧૨. કોટસિમ્બલિજાતકં • 412. Koṭasimbalijātakaṃ

    ૪૧૩. ધૂમકારિજાતકં • 413. Dhūmakārijātakaṃ

    ૪૧૪. જાગરજાતકં • 414. Jāgarajātakaṃ

    ૪૧૫. કુમ્માસપિણ્ડિજાતકં • 415. Kummāsapiṇḍijātakaṃ

    ૪૧૬. પરન્તપજાતકં • 416. Parantapajātakaṃ

    ૮. અટ્ઠકનિપાતો • 8. Aṭṭhakanipāto

    ૪૧૭. કચ્ચાનિજાતકં • 417. Kaccānijātakaṃ

    ૪૧૮. અટ્ઠસદ્દજાતકં • 418. Aṭṭhasaddajātakaṃ

    ૪૧૯. સુલસાજાતકં • 419. Sulasājātakaṃ

    ૪૨૦. સુમઙ્ગલજાતકં • 420. Sumaṅgalajātakaṃ

    ૪૨૧. ગઙ્ગમાલજાતકં • 421. Gaṅgamālajātakaṃ

    ૪૨૨. ચેતિયજાતકં • 422. Cetiyajātakaṃ

    ૪૨૩. ઇન્દ્રિયજાતકં • 423. Indriyajātakaṃ

    ૪૨૪. આદિત્તજાતકં • 424. Ādittajātakaṃ

    ૪૨૫. અટ્ઠાનજાતકં • 425. Aṭṭhānajātakaṃ

    ૪૨૬. દીપિજાતકં • 426. Dīpijātakaṃ

    ૯. નવકનિપાતો • 9. Navakanipāto

    ૪૨૭. ગિજ્ઝજાતકં • 427. Gijjhajātakaṃ

    ૪૨૮. કોસમ્બિયજાતકં • 428. Kosambiyajātakaṃ

    ૪૨૯. મહાસુવજાતકં • 429. Mahāsuvajātakaṃ

    ૪૩૦. ચૂળસુવજાતકં • 430. Cūḷasuvajātakaṃ

    ૪૩૧. હરિતચજાતકં • 431. Haritacajātakaṃ

    ૪૩૨. પદકુસલમાણવજાતકં • 432. Padakusalamāṇavajātakaṃ

    ૪૩૩. લોમસકસ્સપજાતકં • 433. Lomasakassapajātakaṃ

    ૪૩૪. ચક્કવાકજાતકં • 434. Cakkavākajātakaṃ

    ૪૩૫. હલિદ્દિરાગજાતકં • 435. Haliddirāgajātakaṃ

    ૪૩૬. સમુગ્ગજાતકં • 436. Samuggajātakaṃ

    ૪૩૭. પૂતિમંસજાતકં • 437. Pūtimaṃsajātakaṃ

    ૪૩૮. દદ્દરજાતકં • 438. Daddarajātakaṃ

    ૧૦. દસકનિપાતો • 10. Dasakanipāto

    ૪૩૯. ચતુદ્વારજાતકં • 439. Catudvārajātakaṃ

    ૪૪૦. કણ્હજાતકં • 440. Kaṇhajātakaṃ

    ૪૪૧. ચતુપોસથિયજાતકં • 441. Catuposathiyajātakaṃ

    ૪૪૨. સઙ્ખજાતકં • 442. Saṅkhajātakaṃ

    ૪૪૩. ચૂળબોધિજાતકં • 443. Cūḷabodhijātakaṃ

    ૪૪૪. કણ્હદીપાયનજાતકં • 444. Kaṇhadīpāyanajātakaṃ

    ૪૪૫. નિગ્રોધજાતકં • 445. Nigrodhajātakaṃ

    ૪૪૬. તક્કલજાતકં • 446. Takkalajātakaṃ

    ૪૪૭. મહાધમ્મપાલજાતકં • 447. Mahādhammapālajātakaṃ

    ૪૪૮. કુક્કુટજાતકં • 448. Kukkuṭajātakaṃ

    ૪૪૯. મટ્ઠકુણ્ડલીજાતકં • 449. Maṭṭhakuṇḍalījātakaṃ

    ૪૫૦. બિલારકોસિયજાતકં • 450. Bilārakosiyajātakaṃ

    ૪૫૧. ચક્કવાકજાતકં • 451. Cakkavākajātakaṃ

    ૪૫૨. ભૂરિપઞ્ઞજાતકં • 452. Bhūripaññajātakaṃ

    ૪૫૩. મહામઙ્ગલજાતકં • 453. Mahāmaṅgalajātakaṃ

    ૪૫૪. ઘટપણ્ડિતજાતકં • 454. Ghaṭapaṇḍitajātakaṃ

    ૧૧. એકાદસકનિપાતો • 11. Ekādasakanipāto

    ૪૫૫. માતુપોસકજાતકં • 455. Mātuposakajātakaṃ

    ૪૫૬. જુણ્હજાતકં • 456. Juṇhajātakaṃ

    ૪૫૭. ધમ્મદેવપુત્તજાતકં • 457. Dhammadevaputtajātakaṃ

    ૪૫૮. ઉદયજાતકં • 458. Udayajātakaṃ

    ૪૫૯. પાનીયજાતકં • 459. Pānīyajātakaṃ

    ૪૬૦. યુધઞ્ચયજાતકં • 460. Yudhañcayajātakaṃ

    ૪૬૧. દસરથજાતકં • 461. Dasarathajātakaṃ

    ૪૬૨. સંવરજાતકં • 462. Saṃvarajātakaṃ

    ૪૬૩. સુપ્પારકજાતકં • 463. Suppārakajātakaṃ

    ૧૨. દ્વાદસકનિપાતો • 12. Dvādasakanipāto

    ૪૬૪. ચૂળકુણાલજાતકં • 464. Cūḷakuṇālajātakaṃ

    ૪૬૫. ભદ્દસાલજાતકં • 465. Bhaddasālajātakaṃ

    ૪૬૬. સમુદ્દવાણિજજાતકં • 466. Samuddavāṇijajātakaṃ

    ૪૬૭. કામજાતકં • 467. Kāmajātakaṃ

    ૪૬૮. જનસન્ધજાતકં • 468. Janasandhajātakaṃ

    ૪૬૯. મહાકણ્હજાતકં • 469. Mahākaṇhajātakaṃ

    ૪૭૦. કોસિયજાતકં • 470. Kosiyajātakaṃ

    ૪૭૧. મેણ્ડકપઞ્હજાતકં • 471. Meṇḍakapañhajātakaṃ

    ૪૭૨. મહાપદુમજાતકં • 472. Mahāpadumajātakaṃ

    ૪૭૩. મિત્તામિત્તજાતકં • 473. Mittāmittajātakaṃ

    ૧૩. તેરસકનિપાતો • 13. Terasakanipāto

    ૪૭૪. અમ્બજાતકં • 474. Ambajātakaṃ

    ૪૭૫. ફન્દનજાતકં • 475. Phandanajātakaṃ

    ૪૭૬. જવનહંસજાતકં • 476. Javanahaṃsajātakaṃ

    ૪૭૭. ચૂળનારદજાતકં • 477. Cūḷanāradajātakaṃ

    ૪૭૮. દૂતજાતકં • 478. Dūtajātakaṃ

    ૪૭૯. કાલિઙ્ગબોધિજાતકં • 479. Kāliṅgabodhijātakaṃ

    ૪૮૦. અકિત્તિજાતકં • 480. Akittijātakaṃ

    ૪૮૧. તક્કારિયજાતકં • 481. Takkāriyajātakaṃ

    ૪૮૨. રુરુમિગરાજજાતકં • 482. Rurumigarājajātakaṃ

    ૪૮૩. સરભમિગજાતકં • 483. Sarabhamigajātakaṃ

    ૧૪. પકિણ્ણકનિપાતો • 14. Pakiṇṇakanipāto

    ૪૮૪. સાલિકેદારજાતકં • 484. Sālikedārajātakaṃ

    ૪૮૫. ચન્દકિન્નરીજાતકં • 485. Candakinnarījātakaṃ

    ૪૮૬. મહાઉક્કુસજાતકં • 486. Mahāukkusajātakaṃ

    ૪૮૭. ઉદ્દાલકજાતકં • 487. Uddālakajātakaṃ

    ૪૮૮. ભિસજાતકં • 488. Bhisajātakaṃ

    ૪૮૯. સુરુચિજાતકં • 489. Surucijātakaṃ

    ૪૯૦. પઞ્ચુપોસથિકજાતકં • 490. Pañcuposathikajātakaṃ

    ૪૯૧. મહામોરજાતકં • 491. Mahāmorajātakaṃ

    ૪૯૨. તચ્છસૂકરજાતકં • 492. Tacchasūkarajātakaṃ

    ૪૯૩. મહાવાણિજજાતકં • 493. Mahāvāṇijajātakaṃ

    ૪૯૪. સાધિનજાતકં • 494. Sādhinajātakaṃ

    ૪૯૫. દસબ્રાહ્મણજાતકં • 495. Dasabrāhmaṇajātakaṃ

    ૪૯૬. ભિક્ખાપરમ્પરજાતકં • 496. Bhikkhāparamparajātakaṃ

    ૧૫. વીસતિનિપાતો • 15. Vīsatinipāto

    ૪૯૭. માતઙ્ગજાતકં • 497. Mātaṅgajātakaṃ

    ૪૯૮. ચિત્તસમ્ભૂતજાતકં • 498. Cittasambhūtajātakaṃ

    ૪૯૯. સિવિજાતકં • 499. Sivijātakaṃ

    ૫૦૦. સિરીમન્તજાતકં • 500. Sirīmantajātakaṃ

    ૫૦૧. રોહણમિગજાતકં • 501. Rohaṇamigajātakaṃ

    ૫૦૨. ચૂળહંસજાતકં • 502. Cūḷahaṃsajātakaṃ

    ૫૦૩. સત્તિગુમ્બજાતકં • 503. Sattigumbajātakaṃ

    ૫૦૪. ભલ્લાતિયજાતકં • 504. Bhallātiyajātakaṃ

    ૫૦૫. સોમનસ્સજાતકં • 505. Somanassajātakaṃ

    ૫૦૬. ચમ્પેય્યજાતકં • 506. Campeyyajātakaṃ

    ૫૦૭. મહાપલોભનજાતકં • 507. Mahāpalobhanajātakaṃ

    ૫૦૮. પઞ્ચપણ્ડિતજાતકં • 508. Pañcapaṇḍitajātakaṃ

    ૫૦૯. હત્થિપાલજાતકં • 509. Hatthipālajātakaṃ

    ૫૧૦. અયોઘરજાતકં • 510. Ayogharajātakaṃ

    ૧૬. તિંસનિપાતો • 16. Tiṃsanipāto

    ૫૧૧. કિંછન્દજાતકં • 511. Kiṃchandajātakaṃ

    ૫૧૨. કુમ્ભજાતકં • 512. Kumbhajātakaṃ

    ૫૧૩. જયદ્દિસજાતકં • 513. Jayaddisajātakaṃ

    ૫૧૪. છદ્દન્તજાતકં • 514. Chaddantajātakaṃ

    ૫૧૫. સમ્ભવજાતકં • 515. Sambhavajātakaṃ

    ૫૧૬. મહાકપિજાતકં • 516. Mahākapijātakaṃ

    ૫૧૭. દકરક્ખસજાતકં • 517. Dakarakkhasajātakaṃ

    ૫૧૮. પણ્ડરનાગરાજજાતકં • 518. Paṇḍaranāgarājajātakaṃ

    ૫૧૯. સમ્બુલાજાતકં • 519. Sambulājātakaṃ

    ૫૨૦. ગન્ધતિન્દુકજાતકં • 520. Gandhatindukajātakaṃ

    (દુતિયો ભાગો) • (Dutiyo bhāgo)

    ૧૭. ચત્તાલીસનિપાતો • 17. Cattālīsanipāto

    ૫૨૧. તેસકુણજાતકં • 521. Tesakuṇajātakaṃ

    ૫૨૨. સરભઙ્ગજાતકં • 522. Sarabhaṅgajātakaṃ

    ૫૨૩. અલમ્બુસાજાતકં • 523. Alambusājātakaṃ

    ૫૨૪. સઙ્ખપાલજાતકં • 524. Saṅkhapālajātakaṃ

    ૫૨૫. ચૂળસુતસોમજાતકં • 525. Cūḷasutasomajātakaṃ

    ૧૮. પણ્ણાસનિપાતો • 18. Paṇṇāsanipāto

    ૫૨૬. નિળિનિકાજાતકં • 526. Niḷinikājātakaṃ

    ૫૨૭. ઉમ્માદન્તીજાતકં • 527. Ummādantījātakaṃ

    ૫૨૮. મહાબોધિજાતકં • 528. Mahābodhijātakaṃ

    ૧૯. સટ્ઠિનિપાતો • 19. Saṭṭhinipāto

    ૫૨૯. સોણકજાતકં • 529. Soṇakajātakaṃ

    ૫૩૦. સંકિચ્ચજાતકં • 530. Saṃkiccajātakaṃ

    ૨૦. સત્તતિનિપાતો • 20. Sattatinipāto

    ૫૩૧. કુસજાતકં • 531. Kusajātakaṃ

    ૫૩૨. સોણનન્દજાતકં • 532. Soṇanandajātakaṃ

    ૨૧. અસીતિનિપાતો • 21. Asītinipāto

    ૫૩૩. ચૂળહંસજાતકં • 533. Cūḷahaṃsajātakaṃ

    ૫૩૪. મહાહંસજાતકં • 534. Mahāhaṃsajātakaṃ

    ૫૩૫. સુધાભોજનજાતકં • 535. Sudhābhojanajātakaṃ

    ૫૩૬. કુણાલજાતકં • 536. Kuṇālajātakaṃ

    ૫૩૭. મહાસુતસોમજાતકં • 537. Mahāsutasomajātakaṃ

    ૨૨. મહાનિપાતો • 22. Mahānipāto

    ૫૩૮. મૂગપક્ખજાતકં • 538. Mūgapakkhajātakaṃ

    ૫૩૯. મહાજનકજાતકં • 539. Mahājanakajātakaṃ

    ૫૪૦. સુવણ્ણસામજાતકં • 540. Suvaṇṇasāmajātakaṃ

    ૫૪૧. નિમિજાતકં • 541. Nimijātakaṃ

    ૫૪૨. ઉમઙ્ગજાતકં • 542. Umaṅgajātakaṃ

    ૫૪૩. ભૂરિદત્તજાતકં • 543. Bhūridattajātakaṃ

    ૫૪૪. ચન્દકુમારજાતકં • 544. Candakumārajātakaṃ

    ૫૪૫. મહાનારદકસ્સપજાતકં • 545. Mahānāradakassapajātakaṃ

    ૫૪૬. વિધુરજાતકં • 546. Vidhurajātakaṃ

    ૫૪૭. વેસ્સન્તરજાતકં • 547. Vessantarajātakaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact