Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    ૮. ચીવરક્ખન્ધકવણ્ણના

    8. Cīvarakkhandhakavaṇṇanā

    જીવકવત્થુકથાવણ્ણના

    Jīvakavatthukathāvaṇṇanā

    ૩૨૬. રાજગહકોતિ રાજગહવાસી.

    326.Rājagahakoti rājagahavāsī.

    ૩૨૮. અમોહજાતિકત્તા ન ચિરસ્સેવ વિઞ્ઞુતં પાપુણિ. અહં તે પિતા, કેનટ્ઠેન? યસ્મા ત્વં મયા પોસાપિતો.

    328. Amohajātikattā na cirasseva viññutaṃ pāpuṇi. Ahaṃ te pitā, kenaṭṭhena? Yasmā tvaṃ mayā posāpito.

    ૩૨૯. ‘‘સક્કે વિસ્સટ્ઠમત્તે’’તિ પાઠો, અટ્ઠમસિક્ખાપદે વિસ્સટ્ઠમત્તોવ.

    329. ‘‘Sakke vissaṭṭhamatte’’ti pāṭho, aṭṭhamasikkhāpade vissaṭṭhamattova.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવગ્ગપાળિ • Mahāvaggapāḷi / ૨૦૨. જીવકવત્થુ • 202. Jīvakavatthu

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvagga-aṭṭhakathā / જીવકવત્થુકથા • Jīvakavatthukathā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / જીવકવત્થુકથાવણ્ણના • Jīvakavatthukathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / જીવકવત્થુકથાદિવણ્ણના • Jīvakavatthukathādivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૨૦૨. જીવકવત્થુકથા • 202. Jīvakavatthukathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact