Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૧૦-૧૧. કાલત્તયદુક્ખસુત્તાદિવણ્ણના

    10-11. Kālattayadukkhasuttādivaṇṇanā

    ૧૦-૧૧. દસમેકાદસમાનિ દુક્ખં અનત્તાતિ પદેહિ વિસેસેત્વા તથારૂપેનેવ પુગ્ગલજ્ઝાસયેન કથિતાનીતિ. દસમેકાદસમાનિ.

    10-11. Dasamekādasamāni dukkhaṃ anattāti padehi visesetvā tathārūpeneva puggalajjhāsayena kathitānīti. Dasamekādasamāni.

    નકુલપિતુવગ્ગો પઠમો.

    Nakulapituvaggo paṭhamo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૧૦. કાલત્તયદુક્ખસુત્તં • 10. Kālattayadukkhasuttaṃ
    ૧૧. કાલત્તયઅનત્તસુત્તં • 11. Kālattayaanattasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧૦-૧૧. કાલત્તયદુક્ખસુત્તાદિવણ્ણના • 10-11. Kālattayadukkhasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact