Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    કઙ્ખાવિતરણી-અભિનવ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-abhinava-ṭīkā

    ગન્થારમ્ભકથા • Ganthārambhakathā

    ગન્થારમ્ભકથાવણ્ણના • Ganthārambhakathāvaṇṇanā

    નિદાનવણ્ણના • Nidānavaṇṇanā

    પારાજિકકણ્ડં • Pārājikakaṇḍaṃ

    ૧. પઠમપારાજિકવણ્ણના • 1. Paṭhamapārājikavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપારાજિકવણ્ણના • 2. Dutiyapārājikavaṇṇanā

    ૩. તતિયપારાજિકવણ્ણના • 3. Tatiyapārājikavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થપારાજિકવણ્ણના • 4. Catutthapārājikavaṇṇanā

    પારાજિકનિગમનવણ્ણના • Pārājikanigamanavaṇṇanā

    સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડં • Saṅghādisesakaṇḍaṃ

    ૧. સુક્કવિસ્સટ્ઠિસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Sukkavissaṭṭhisikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. કાયસંસગ્ગસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Kāyasaṃsaggasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. દુટ્ઠુલ્લવાચાસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Duṭṭhullavācāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. અત્તકામસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Attakāmasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. સઞ્ચરિત્તસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Sañcarittasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. કુટિકારસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Kuṭikārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. વિહારકારસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Vihārakārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. દુટ્ઠદોસસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Duṭṭhadosasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. અઞ્ઞભાગિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Aññabhāgiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. સઙ્ઘભેદસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Saṅghabhedasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૧. ભેદાનુવત્તકસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Bhedānuvattakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૨. દુબ્બચસિક્ખાપદવણ્ણના • 12. Dubbacasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૩. કુલદૂસકસિક્ખાપદવણ્ણના • 13. Kuladūsakasikkhāpadavaṇṇanā

    સઙ્ઘાદિસેસનિગમનવણ્ણના • Saṅghādisesanigamanavaṇṇanā

    અનિયતકણ્ડં • Aniyatakaṇḍaṃ

    ૧. પઠમઅનિયતસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamaaniyatasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયઅનિયતસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyaaniyatasikkhāpadavaṇṇanā

    નિસ્સગ્ગિયકણ્ડં • Nissaggiyakaṇḍaṃ

    ૧. ચીવરવગ્ગો • 1. Cīvaravaggo

    ૧. કથિનસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Kathinasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ઉદોસિતસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Udositasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. અકાલચીવરસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Akālacīvarasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. પુરાણચીવરસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Purāṇacīvarasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ચીવરપ્પટિગ્ગહણસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Cīvarappaṭiggahaṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. અઞ્ઞાતકવિઞ્ઞત્તિસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Aññātakaviññattisikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. તતુત્તરિસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Tatuttarisikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. પઠમઉપક્ખટસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Paṭhamaupakkhaṭasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. દુતિયઉપક્ખટસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Dutiyaupakkhaṭasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. રાજસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Rājasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. એળકલોમવગ્ગો • 2. Eḷakalomavaggo

    ૧. કોસિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Kosiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. સુદ્ધકાળકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Suddhakāḷakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. દ્વેભાગસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Dvebhāgasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. છબ્બસ્સસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Chabbassasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. નિસીદનસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Nisīdanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. એળકલોમસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Eḷakalomasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. એળકલોમધોવાપનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Eḷakalomadhovāpanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. જાતરૂપસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Jātarūpasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. રૂપિયસંવોહારસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Rūpiyasaṃvohārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. કયવિક્કયસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Kayavikkayasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. પત્તવગ્ગો • 3. Pattavaggo

    ૧. પત્તસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Pattasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ઊનપઞ્ચબન્ધનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Ūnapañcabandhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. ભેસજ્જસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Bhesajjasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. વસ્સિકસાટિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Vassikasāṭikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ચીવરઅચ્છિન્દનસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Cīvaraacchindanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. સુત્તવિઞ્ઞત્તિસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Suttaviññattisikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. મહાપેસકારસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Mahāpesakārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. અચ્ચેકચીવરસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Accekacīvarasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. સાસઙ્કસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Sāsaṅkasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. પરિણતસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Pariṇatasikkhāpadavaṇṇanā

    પાચિત્તિયકણ્ડં • Pācittiyakaṇḍaṃ

    ૧. મુસાવાદવગ્ગો • 1. Musāvādavaggo

    ૧. મુસાવાદસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Musāvādasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ઓમસવાદસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Omasavādasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. પેસુઞ્ઞસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Pesuññasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. પદસોધમ્મસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Padasodhammasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. પઠમસહસેય્યસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Paṭhamasahaseyyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. દુતિયસહસેય્યસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Dutiyasahaseyyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. ધમ્મદેસનાસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Dhammadesanāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. ભૂતારોચનસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Bhūtārocanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. દુટ્ઠુલ્લારોચનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Duṭṭhullārocanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. પથવીખણનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Pathavīkhaṇanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ભૂતગામવગ્ગો • 2. Bhūtagāmavaggo

    ૧. ભૂતગામસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Bhūtagāmasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. અઞ્ઞવાદકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Aññavādakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. ઉજ્ઝાપનકસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Ujjhāpanakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. પઠમસેનાસનસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Paṭhamasenāsanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. દુતિયસેનાસનસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Dutiyasenāsanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. અનુપખજ્જસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Anupakhajjasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. નિક્કડ્ઢનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Nikkaḍḍhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. વેહાસકુટિસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Vehāsakuṭisikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. મહલ્લકવિહારસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Mahallakavihārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. સપ્પાણકસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Sappāṇakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. ઓવાદવગ્ગો • 3. Ovādavaggo

    ૧. ઓવાદસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Ovādasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. અત્થઙ્ગતસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Atthaṅgatasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. ભિક્ખુનુપસ્સયસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Bhikkhunupassayasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. આમિસસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Āmisasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ચીવરદાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Cīvaradānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. ચીવરસિબ્બનસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Cīvarasibbanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સંવિધાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Saṃvidhānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. નાવાભિરુહનસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Nāvābhiruhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. પરિપાચિતસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Paripācitasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. રહોનિસજ્જસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Rahonisajjasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ભોજનવગ્ગો • 4. Bhojanavaggo

    ૧. આવસથસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Āvasathasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ગણભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Gaṇabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. પરમ્પરભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Paramparabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. કાણમાતાસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Kāṇamātāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. પઠમપવારણાસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Paṭhamapavāraṇāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. દુતિયપવારણાસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Dutiyapavāraṇāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. વિકાલભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Vikālabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. સન્નિધિકારકસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Sannidhikārakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. પણીતભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Paṇītabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. દન્તપોનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Dantaponasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. અચેલકવગ્ગો • 5. Acelakavaggo

    ૧. અચેલકસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Acelakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ઉય્યોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Uyyojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. સભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Sabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪-૫. રહોપટિચ્છન્નરહોનિસજ્જસિક્ખાપદવણ્ણના • 4-5. Rahopaṭicchannarahonisajjasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. ચારિત્તસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Cārittasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. મહાનામસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Mahānāmasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. ઉય્યુત્તસેનાસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Uyyuttasenāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. સેનાવાસસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Senāvāsasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. ઉય્યોધિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Uyyodhikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. સુરાપાનવગ્ગો • 6. Surāpānavaggo

    ૧. સુરાપાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Surāpānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. અઙ્ગુલિપતોદકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Aṅgulipatodakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. હસધમ્મસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Hasadhammasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. અનાદરિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Anādariyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ભિંસાપનસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Bhiṃsāpanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. જોતિસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Jotisikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. નહાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Nahānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. દુબ્બણ્ણકરણસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Dubbaṇṇakaraṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. વિકપ્પનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Vikappanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. અપનિધાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Apanidhānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સપ્પાણકવગ્ગો • 7. Sappāṇakavaggo

    ૧. સઞ્ચિચ્ચસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Sañciccasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. સપ્પાણકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Sappāṇakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. ઉક્કોટનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Ukkoṭanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. દુટ્ઠુલ્લસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Duṭṭhullasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ઊનવીસતિવસ્સસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Ūnavīsativassasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. થેય્યસત્થસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Theyyasatthasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સંવિધાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Saṃvidhānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. અરિટ્ઠસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Ariṭṭhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. ઉક્ખિત્તસમ્ભોગસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Ukkhittasambhogasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. કણ્ટકસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Kaṇṭakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. સહધમ્મિકવગ્ગો • 8. Sahadhammikavaggo

    ૧. સહધમ્મિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Sahadhammikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. વિલેખનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Vilekhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. મોહનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Mohanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. પહારસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Pahārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. તલસત્તિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Talasattikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. અમૂલકસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Amūlakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સઞ્ચિચ્ચસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Sañciccasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. ઉપસ્સુતિસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Upassutisikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. કમ્મપ્પટિબાહનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Kammappaṭibāhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. છન્દંઅદત્વાગમનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Chandaṃadatvāgamanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૧. દુબ્બલસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Dubbalasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૨. પરિણામનસિક્ખાપદવણ્ણના • 12. Pariṇāmanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. રતનવગ્ગો • 9. Ratanavaggo

    ૧. અન્તેપુરસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Antepurasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. રતનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Ratanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. વિકાલગામપ્પવેસનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Vikālagāmappavesanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. સૂચિઘરસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Sūcigharasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. મઞ્ચપીઠસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Mañcapīṭhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. તૂલોનદ્ધસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Tūlonaddhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. નિસીદનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Nisīdanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. કણ્ડુપ્પટિચ્છાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Kaṇḍuppaṭicchādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૯-૧૦. વસ્સિકસાટિકનન્દસિક્ખાપદવણ્ણના • 9-10. Vassikasāṭikanandasikkhāpadavaṇṇanā

    પાટિદેસનીયકણ્ડં • Pāṭidesanīyakaṇḍaṃ

    ૧. પઠમપાટિદેસનીયસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamapāṭidesanīyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપાટિદેસનીયસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyapāṭidesanīyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. તતિયપાટિદેસનીયસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Tatiyapāṭidesanīyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થપાટિદેસનીયસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Catutthapāṭidesanīyasikkhāpadavaṇṇanā

    સેખિયકણ્ડં • Sekhiyakaṇḍaṃ

    ૧. પરિમણ્ડલસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Parimaṇḍalasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપરિમણ્ડલસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyaparimaṇḍalasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩-૪. સુપ્પટિચ્છન્નસિક્ખાપદવણ્ણના • 3-4. Suppaṭicchannasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫-૬. સુસંવુતસિક્ખાપદવણ્ણના • 5-6. Susaṃvutasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭-૮. ઓક્ખિત્તચક્ખુસિક્ખાપદવણ્ણના • 7-8. Okkhittacakkhusikkhāpadavaṇṇanā

    ૯-૧૦. ઉક્ખિત્તકાયસિક્ખાપદવણ્ણના • 9-10. Ukkhittakāyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૧-૧૨. ઉજ્જગ્ઘિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 11-12. Ujjagghikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૩-૧૪. ઉચ્ચસદ્દસિક્ખાપદવણ્ણના • 13-14. Uccasaddasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૫-૨૦. કાયપ્પચાલકાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 15-20. Kāyappacālakādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૨૬. પલ્લત્થિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 26. Pallatthikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨૭. સક્કચ્ચપટિગ્ગહણસિક્ખાપદવણ્ણના • 27. Sakkaccapaṭiggahaṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨૮. પત્તસઞ્ઞીપટિગ્ગહણસિક્ખાપદવણ્ણના • 28. Pattasaññīpaṭiggahaṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨૯. સમસૂપકપટિગ્ગહણસિક્ખાપદવણ્ણના • 29. Samasūpakapaṭiggahaṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩૦-૩૨. સમતિત્તિકાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 30-32. Samatittikādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૩૩-૩૪. સપદાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 33-34. Sapadānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩૬. ઓદનપ્પટિચ્છાદનસિક્ખાપદવણ્ણના • 36. Odanappaṭicchādanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩૭. સૂપોદનવિઞ્ઞત્તિસિક્ખાપદવણ્ણના • 37. Sūpodanaviññattisikkhāpadavaṇṇanā

    ૩૮. ઉજ્ઝાનસઞ્ઞીસિક્ખાપદવણ્ણના • 38. Ujjhānasaññīsikkhāpadavaṇṇanā

    ૩૯. કબળસિક્ખાપદવણ્ણના • 39. Kabaḷasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪૧-૪૨. અનાહટસિક્ખાપદવણ્ણના • 41-42. Anāhaṭasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪૩. સકબળસિક્ખાપદવણ્ણના • 43. Sakabaḷasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫૦-૫૧. ચપુચપુકારકસિક્ખાપદવણ્ણના • 50-51. Capucapukārakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫૭. છત્તપાણિસિક્ખાપદવણ્ણના • 57. Chattapāṇisikkhāpadavaṇṇanā

    ૬૦. આવુધપાણિસિક્ખાપદવણ્ણના • 60. Āvudhapāṇisikkhāpadavaṇṇanā

    ૬૧-૬૨. પાદુકસિક્ખાપદવણ્ણના • 61-62. Pādukasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬૩. યાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 63. Yānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭૫. ઉદકેઉચ્ચારસિક્ખાપદવણ્ણના • 75. Udakeuccārasikkhāpadavaṇṇanā

    અધિકરણસમથવણ્ણના • Adhikaraṇasamathavaṇṇanā

    ભિક્ખુનીપાતિમોક્ખવણ્ણના • Bhikkhunīpātimokkhavaṇṇanā

    પારાજિકકણ્ડં • Pārājikakaṇḍaṃ

    સાધારણપારાજિકં • Sādhāraṇapārājikaṃ

    ૧. મેથુનધમ્મસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Methunadhammasikkhāpadavaṇṇanā

    અસાધારણપારાજિકં • Asādhāraṇapārājikaṃ

    ૫. ઉબ્ભજાણુમણ્ડલસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Ubbhajāṇumaṇḍalasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. વજ્જપ્પટિચ્છાદિકાસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Vajjappaṭicchādikāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. ઉક્ખિત્તાનુવત્તિકાસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Ukkhittānuvattikāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. અટ્ઠવત્થુકાસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Aṭṭhavatthukāsikkhāpadavaṇṇanā

    સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડં • Saṅghādisesakaṇḍaṃ

    ૧. ઉસ્સયવાદિકાસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Ussayavādikāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ચોરિવુટ્ઠાપિકાસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Corivuṭṭhāpikāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. એકગામન્તરગમનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Ekagāmantaragamanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ઉક્ખિત્તકઓસારણસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Ukkhittakaosāraṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ભોજનપ્પટિગ્ગહણપઠમસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Bhojanappaṭiggahaṇapaṭhamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. ભોજનપ્પટિગ્ગહણદુતિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Bhojanappaṭiggahaṇadutiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭-૧૩. સઞ્ચરિત્તાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 7-13. Sañcarittādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૪-૧૭. સઙ્ઘભેદકાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 14-17. Saṅghabhedakādisikkhāpadavaṇṇanā

    નિસ્સગ્ગિયકણ્ડં • Nissaggiyakaṇḍaṃ

    ૧. પત્તવગ્ગો • 1. Pattavaggo

    ૧. પત્તસન્નિચયસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Pattasannicayasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. અકાલચીવરસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Akālacīvarasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. ચીવરપરિવત્તનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Cīvaraparivattanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. અઞ્ઞવિઞ્ઞાપનસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Aññaviññāpanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. અઞ્ઞચેતાપનસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Aññacetāpanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. પઠમસઙ્ઘિકચેતાપનસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Paṭhamasaṅghikacetāpanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. દુતિયસઙ્ઘિકચેતાપનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Dutiyasaṅghikacetāpanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮-૯-૧૦. પઠમગણિકચેતાપનાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 8-9-10. Paṭhamagaṇikacetāpanādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ચીવરવગ્ગો • 2. Cīvaravaggo

    ૧૧. ગરુપાવુરણસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Garupāvuraṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૨. લહુપાવુરણસિક્ખાપદવણ્ણના • 12. Lahupāvuraṇasikkhāpadavaṇṇanā

    પાચિત્તિયકણ્ડં • Pācittiyakaṇḍaṃ

    ૧. લસુણવગ્ગો • 1. Lasuṇavaggo

    ૧. લસુણસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Lasuṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. સમ્બાધલોમસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Sambādhalomasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. તલઘાતકસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Talaghātakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. જતુમટ્ઠકસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Jatumaṭṭhakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ઉદકસુદ્ધિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Udakasuddhikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. ઉપતિટ્ઠનસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Upatiṭṭhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. આમકધઞ્ઞસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Āmakadhaññasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. પઠમઉચ્ચારછડ્ડનસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Paṭhamauccārachaḍḍanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. દુતિયઉચ્ચારછડ્ડનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Dutiyauccārachaḍḍanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. નચ્ચગીતસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Naccagītasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. રત્તન્ધકારવગ્ગો • 2. Rattandhakāravaggo

    ૧. રત્તન્ધકારસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Rattandhakārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨-૩. પટિચ્છન્નોકાસઅજ્ઝોકાસસલ્લપનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2-3. Paṭicchannokāsaajjhokāsasallapanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. દુતિયિકઉય્યોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Dutiyikauyyojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. અનાપુચ્છાપક્કમનસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Anāpucchāpakkamanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. અનાપુચ્છાઅભિનિસીદનસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Anāpucchāabhinisīdanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. અનાપુચ્છાસન્થરણસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Anāpucchāsantharaṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. પરઉજ્ઝાપનકસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Paraujjhāpanakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. પરઅભિસપનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Paraabhisapanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. રોદનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Rodanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. નગ્ગવગ્ગો • 3. Naggavaggo

    ૧-૨. નગ્ગાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 1-2. Naggādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. ચીવરસિબ્બનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Cīvarasibbanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. સઙ્ઘાટિચારસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Saṅghāṭicārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ચીવરસઙ્કમનીયસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Cīvarasaṅkamanīyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. ગણચીવરસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Gaṇacīvarasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭-૧૦. પટિબાહનાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 7-10. Paṭibāhanādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. તુવટ્ટવગ્ગો • 4. Tuvaṭṭavaggo

    ૧-૩. એકમઞ્ચતુવટ્ટનાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 1-3. Ekamañcatuvaṭṭanādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૪-૯. નઉપટ્ઠાપનાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 4-9. Naupaṭṭhāpanādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. ચારિકનપક્કમનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Cārikanapakkamanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ચિત્તાગારવગ્ગો • 5. Cittāgāravaggo

    ૧. રાજાગારસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Rājāgārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. આસન્દિપરિભુઞ્જનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Āsandiparibhuñjanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. સુત્તકન્તનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Suttakantanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ગિહિવેય્યાવચ્ચસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Gihiveyyāvaccasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫-૬. અધિકરણાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 5-6. Adhikaraṇādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. આવસથચીવરસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Āvasathacīvarasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. આવસથવિહારસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Āvasathavihārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. તિરચ્છાનવિજ્જાપરિયાપુણનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Tiracchānavijjāpariyāpuṇanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. તિરચ્છાનવિજ્જાવાચનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Tiracchānavijjāvācanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. આરામવગ્ગો • 6. Ārāmavaggo

    ૧-૨. આરામપવિસનાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 1-2. Ārāmapavisanādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૩-૪. ગણપરિભાસનાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 3-4. Gaṇaparibhāsanādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. કુલમચ્છરિનીસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Kulamaccharinīsikkhāpadavaṇṇanā

    ૬-૮. અભિક્ખુકાવાસાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 6-8. Abhikkhukāvāsādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૯-૧૦. ઓવાદૂપસઙ્કમનાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 9-10. Ovādūpasaṅkamanādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. ગબ્ભિનીવગ્ગો • 7. Gabbhinīvaggo

    ૧-૨. ગબ્ભિનીઆદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 1-2. Gabbhinīādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. પઠમસિક્ખમાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Paṭhamasikkhamānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪-૫. દુતિયસિક્ખમાનાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 4-5. Dutiyasikkhamānādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૬-૧૦. દુતિયગિહિગતાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 6-10. Dutiyagihigatādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. કુમારિભૂતવગ્ગો • 8. Kumāribhūtavaggo

    ૧-૫. પઠમકુમારિભૂતાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 1-5. Paṭhamakumāribhūtādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૬-૮. ખીયનધમ્માદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 6-8. Khīyanadhammādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. સોકાવાસસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Sokāvāsasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. અનનુઞ્ઞાતસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Ananuññātasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૧. પારિવાસિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Pārivāsikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૨. અનુવસ્સસિક્ખાપદવણ્ણના • 12. Anuvassasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૩. એકવસ્સસિક્ખાપદવણ્ણના • 13. Ekavassasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. છત્તુપાહનવગ્ગો • 9. Chattupāhanavaggo

    ૧-૨. છત્તુપાહનાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 1-2. Chattupāhanādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૩-૫. સઙ્ઘાણિઆદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 3-5. Saṅghāṇiādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. વાસિતકસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Vāsitakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭-૧૦. ભિક્ખુનિઉમ્મદ્દાપનાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 7-10. Bhikkhuniummaddāpanādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૧. અનાપુચ્છાસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Anāpucchāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૨. પઞ્હાપુચ્છનસિક્ખાપદવણ્ણના • 12. Pañhāpucchanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૩. અસંકચ્ચિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 13. Asaṃkaccikasikkhāpadavaṇṇanā

    અસાધારણસમુટ્ઠાનવણ્ણના • Asādhāraṇasamuṭṭhānavaṇṇanā

    પાટિદેસનીયકણ્ડં • Pāṭidesanīyakaṇḍaṃ

    ૨. તેલવિઞ્ઞાપનાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Telaviññāpanādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૧. પરિમણ્ડલાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Parimaṇḍalādisikkhāpadavaṇṇanā

    નિગમનકથાવણ્ણના • Nigamanakathāvaṇṇanā

    નિગમનકથા • Nigamanakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact