Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    કઙ્ખાવિતરણી-પુરાણ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-purāṇa-ṭīkā

    ગન્થારમ્ભકથા • Ganthārambhakathā

    ગન્થારમ્ભકથાવણ્ણના • Ganthārambhakathāvaṇṇanā

    નિદાનવણ્ણના • Nidānavaṇṇanā

    પારાજિકકણ્ડં • Pārājikakaṇḍaṃ

    ૧. પઠમપારાજિકવણ્ણના • 1. Paṭhamapārājikavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપારાજિકવણ્ણના • 2. Dutiyapārājikavaṇṇanā

    ૩. તતિયપારાજિકવણ્ણના • 3. Tatiyapārājikavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થપારાજિકવણ્ણના • 4. Catutthapārājikavaṇṇanā

    સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડં • Saṅghādisesakaṇḍaṃ

    ૧. સુક્કવિસ્સટ્ઠિસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Sukkavissaṭṭhisikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. કાયસંસગ્ગસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Kāyasaṃsaggasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. દુટ્ઠુલ્લવાચાસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Duṭṭhullavācāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. અત્તકામસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Attakāmasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. સઞ્ચરિત્તસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Sañcarittasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. કુટિકારસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Kuṭikārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. વિહારકારસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Vihārakārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. દુટ્ઠદોસસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Duṭṭhadosasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. અઞ્ઞભાગિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Aññabhāgiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૧. ભેદાનુવત્તકસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Bhedānuvattakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૨. દુબ્બચસિક્ખાપદવણ્ણના • 12. Dubbacasikkhāpadavaṇṇanā

    નિગમનવણ્ણના • Nigamanavaṇṇanā

    અનિયતકણ્ડં • Aniyatakaṇḍaṃ

    ૧. પઠમાનિયતસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamāniyatasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયાનિયતસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyāniyatasikkhāpadavaṇṇanā

    નિસ્સગ્ગિયકણ્ડં • Nissaggiyakaṇḍaṃ

    ૧. ચીવરવગ્ગો • 1. Cīvaravaggo

    ૧. કથિનસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Kathinasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ઉદોસિતસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Udositasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. અકાલચીવરસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Akālacīvarasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. પુરાણચીવરસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Purāṇacīvarasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ચીવરપ્પટિગ્ગહણસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Cīvarappaṭiggahaṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. અઞ્ઞાતકવિઞ્ઞત્તિસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Aññātakaviññattisikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. તતુત્તરિસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Tatuttarisikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. ઉપક્ખટસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Upakkhaṭasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. દુતિયઉપક્ખટસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Dutiyaupakkhaṭasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. રાજસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Rājasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. એળકલોમવગ્ગો • 2. Eḷakalomavaggo

    ૧. કોસિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Kosiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. સુદ્ધકાળકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Suddhakāḷakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. દ્વેભાગસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Dvebhāgasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. છબ્બસ્સસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Chabbassasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. નિસીદનસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Nisīdanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. એળકલોમસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Eḷakalomasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. જાતરૂપસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Jātarūpasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. રૂપિયસંવોહારસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Rūpiyasaṃvohārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. કયવિક્કયસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Kayavikkayasikkhāpadavaṇṇanā

    તત્રિદં પકિણ્ણકં • Tatridaṃ pakiṇṇakaṃ

    ૩. પત્તવગ્ગો • 3. Pattavaggo

    ૧. પત્તસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Pattasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ઊનપઞ્ચબન્ધનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Ūnapañcabandhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. ભેસજ્જસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Bhesajjasikkhāpadavaṇṇanā

    પાચિત્તિયકણ્ડં • Pācittiyakaṇḍaṃ

    ૪. ભોજનવગ્ગો • 4. Bhojanavaggo

    ૨. ગણભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Gaṇabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. પરમ્પરભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Paramparabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. કાણમાતાસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Kāṇamātāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. પઠમપવારણાસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Paṭhamapavāraṇāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. દુતિયપવારણાસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Dutiyapavāraṇāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. વિકાલભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Vikālabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. સન્નિધિકારકસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Sannidhikārakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. પણીતભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Paṇītabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. દન્તપોનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Dantaponasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. અચેલકવગ્ગો • 5. Acelakavaggo

    ૧. અચેલકસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Acelakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. સભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Sabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪-૫. રહોપટિચ્છન્નરહોનિસજ્જસિક્ખાપદવણ્ણના • 4-5. Rahopaṭicchannarahonisajjasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. ચારિત્તસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Cārittasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. મહાનામસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Mahānāmasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. ઉય્યુત્તસેનાસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Uyyuttasenāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. સેનાવાસસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Senāvāsasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. સુરાપાનવગ્ગો • 6. Surāpānavaggo

    ૧. સુરાપાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Surāpānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. અઙ્ગુલિપતોદકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Aṅgulipatodakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. હસધમ્મસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Hasadhammasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. અનાદરિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Anādariyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. જોતિસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Jotisikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. દુબ્બણ્ણકરણસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Dubbaṇṇakaraṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. વિકપ્પનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Vikappanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. અપનિધાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Apanidhānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સપ્પાણકવગ્ગો • 7. Sappāṇakavaggo

    ૧. સઞ્ચિચ્ચસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Sañciccasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. સપ્પાણકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Sappāṇakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ઊનવીસતિવસ્સસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Ūnavīsativassasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સંવિધાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Saṃvidhānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. ઉક્ખિત્તસમ્ભોગસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Ukkhittasambhogasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. કણ્ટકસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Kaṇṭakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. સહધમ્મિકવગ્ગો • 8. Sahadhammikavaggo

    ૪. પહારસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Pahārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. તલસત્તિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Talasattikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સઞ્ચિચ્ચસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Sañciccasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. ઉપસ્સુતિસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Upassutisikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. કમ્મપ્પટિબાહનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Kammappaṭibāhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. છન્દંઅદત્વાગમનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Chandaṃadatvāgamanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૧. દુબ્બલસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Dubbalasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૨. પરિણામનસિક્ખાપદવણ્ણના • 12. Pariṇāmanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. રતનવગ્ગો • 9. Ratanavaggo

    ૧. અન્તેપુરસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Antepurasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. રતનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Ratanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. વિકાલગામપ્પવેસનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Vikālagāmappavesanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. સૂચિઘરસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Sūcigharasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. મઞ્ચપીઠસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Mañcapīṭhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. તૂલોનદ્ધસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Tūlonaddhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. નિસીદનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Nisīdanasikkhāpadavaṇṇanā

    પાટિદેસનીયકણ્ડં • Pāṭidesanīyakaṇḍaṃ

    ૧. પઠમપાટિદેસનીયસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamapāṭidesanīyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપાટિદેસનીયસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyapāṭidesanīyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થપાટિદેસનીયસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Catutthapāṭidesanīyasikkhāpadavaṇṇanā

    સેખિયકણ્ડં • Sekhiyakaṇḍaṃ

    ભિક્ખુનીપાતિમોક્ખવણ્ણના • Bhikkhunīpātimokkhavaṇṇanā

    પારાજિકકણ્ડં • Pārājikakaṇḍaṃ

    સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડં • Saṅghādisesakaṇḍaṃ

    ૧. ઉસ્સયવાદિકાસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Ussayavādikāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ચોરિવુટ્ઠાપિકાસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Corivuṭṭhāpikāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. એકગામન્તરગમનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Ekagāmantaragamanasikkhāpadavaṇṇanā

    નિસ્સગ્ગિયકણ્ડં • Nissaggiyakaṇḍaṃ

    પાચિત્તિયકણ્ડં • Pācittiyakaṇḍaṃ

    ૧. પઠમવગ્ગવણ્ણના • 1. Paṭhamavaggavaṇṇanā

    ૨. દુતિયવગ્ગવણ્ણના • 2. Dutiyavaggavaṇṇanā

    ૩. તતિયવગ્ગવણ્ણના • 3. Tatiyavaggavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થવગ્ગવણ્ણના • 4. Catutthavaggavaṇṇanā

    ૫. પઞ્ચમવગ્ગવણ્ણના • 5. Pañcamavaggavaṇṇanā

    ૬. છટ્ઠવગ્ગવણ્ણના • 6. Chaṭṭhavaggavaṇṇanā

    ૮. અટ્ઠમવગ્ગવણ્ણના • 8. Aṭṭhamavaggavaṇṇanā

    ૯. નવમવગ્ગવણ્ણના • 9. Navamavaggavaṇṇanā

    સમુટ્ઠાનવિનિચ્છયવણ્ણના • Samuṭṭhānavinicchayavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact