Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૧૨-૧૩. કપ્પસુત્તાદિવણ્ણના

    12-13. Kappasuttādivaṇṇanā

    ૧૨૪-૧૨૫. રાહુલોવાદસદિસાનીતિ રાહુલોવાદસુત્તે (મ॰ નિ॰ ૨.૧૧૩ આદયો) આગતસુત્તસદિસાનિ.

    124-125.Rāhulovādasadisānīti rāhulovādasutte (ma. ni. 2.113 ādayo) āgatasuttasadisāni.

    કપ્પસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Kappasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.

    ધમ્મકથિકવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Dhammakathikavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૧૨. કપ્પસુત્તં • 12. Kappasuttaṃ
    ૧૩. દુતિયકપ્પસુત્તં • 13. Dutiyakappasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧૨-૧૩. કપ્પસુત્તાદિવણ્ણના • 12-13. Kappasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact