Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā |
૧૩. તેરસમવગ્ગો
13. Terasamavaggo
૧. કપ્પટ્ઠકથાવણ્ણના
1. Kappaṭṭhakathāvaṇṇanā
૬૫૪-૬૫૭. કપ્પટ્ઠકથાયં હેટ્ઠાતિ ઇદ્ધિબલકથાયં.
654-657. Kappaṭṭhakathāyaṃ heṭṭhāti iddhibalakathāyaṃ.
કપ્પટ્ઠકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Kappaṭṭhakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૧૨૬) ૧. કપ્પટ્ઠકથા • (126) 1. Kappaṭṭhakathā
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૧. કપ્પટ્ઠકથાવણ્ણના • 1. Kappaṭṭhakathāvaṇṇanā
ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૧. કપ્પટ્ઠકથાવણ્ણના • 1. Kappaṭṭhakathāvaṇṇanā