Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૧૦. ચતુત્થઆમકધઞ્ઞપેય્યાલવગ્ગો

    10. Catutthaāmakadhaññapeyyālavaggo

    ૨-૩. કયવિક્કયસુત્તાદિવણ્ણના

    2-3. Kayavikkayasuttādivaṇṇanā

    ૧૧૬૨-૬૩. કસ્સચિ ભણ્ડસ્સ ગહણં કયો, દાનં વિક્કયો. તત્થ તત્થાતિ ગામન્તરે સન્તિકે ચ ગમનં દૂતકમ્મન્તિ વુચ્ચતીતિ યોજના. પહિણગમનં ખુદ્દકગમનં.

    1162-63. Kassaci bhaṇḍassa gahaṇaṃ kayo, dānaṃ vikkayo. Tattha tatthāti gāmantare santike ca gamanaṃ dūtakammanti vuccatīti yojanā. Pahiṇagamanaṃ khuddakagamanaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૨. કયવિક્કયસુત્તં • 2. Kayavikkayasuttaṃ
    ૩. દૂતેય્યસુત્તં • 3. Dūteyyasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૨-૩. કયવિક્કયસુત્તાદિવણ્ણના • 2-3. Kayavikkayasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact