Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā |
[૩૬૪] ૪. ખજ્જોપનકજાતકવણ્ણના
[364] 4. Khajjopanakajātakavaṇṇanā
૭૫-૭૯.
75-79.
કો નુ સન્તમ્હિ પજ્જોતેતિ અયં ખજ્જોપનકપઞ્હો મહાઉમઙ્ગે વિત્થારતો આવિ ભવિસ્સતિ.
Ko nu santamhi pajjoteti ayaṃ khajjopanakapañho mahāumaṅge vitthārato āvi bhavissati.
ખજ્જોપનકજાતકવણ્ણના ચતુત્થા.
Khajjopanakajātakavaṇṇanā catutthā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / ખુદ્દકનિકાય • Khuddakanikāya / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi / ૩૬૪. ખજ્જોપનકજાતકં • 364. Khajjopanakajātakaṃ