Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૧૦. ખન્ધસુત્તવણ્ણના

    10. Khandhasuttavaṇṇanā

    ૧૯૭. સબ્બસઙ્ગાહિકપરિચ્છેદેનાતિ ધમ્મસઙ્ગણ્હનપરિયાયેન. ઇધાતિ ઇમસ્મિં સુત્તે. તેભૂમકાતિ ગહેતબ્બા સમ્મસનચારસ્સ અધિપ્પેતત્તા.

    197.Sabbasaṅgāhikaparicchedenāti dhammasaṅgaṇhanapariyāyena. Idhāti imasmiṃ sutte. Tebhūmakāti gahetabbā sammasanacārassa adhippetattā.

    ખન્ધસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Khandhasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.

    પઠમવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Paṭhamavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૦. ખન્ધસુત્તં • 10. Khandhasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧૦. ખન્ધસુત્તવણ્ણના • 10. Khandhasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact