Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya

    ૧૦. ચતુત્થઆમકધઞ્ઞપેય્યાલવગ્ગો

    10. Catutthaāmakadhaññapeyyālavaggo

    ૧. ખેત્તવત્થુસુત્તં

    1. Khettavatthusuttaṃ

    ૧૧૬૧. …પે॰… ‘‘એવમેવ ખો, ભિક્ખવે, અપ્પકા તે સત્તા યે ખેત્તવત્થુપટિગ્ગહણા પટિવિરતા; અથ ખો એતેવ બહુતરા સત્તા યે ખેત્તવત્થુપટિગ્ગહણા અપ્પટિવિરતા…પે॰…. પઠમં.

    1161. …Pe… ‘‘evameva kho, bhikkhave, appakā te sattā ye khettavatthupaṭiggahaṇā paṭiviratā; atha kho eteva bahutarā sattā ye khettavatthupaṭiggahaṇā appaṭiviratā…pe…. Paṭhamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧. ખેત્તવત્થુસુત્તવણ્ણના • 1. Khettavatthusuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact