Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    ખુદ્દસિક્ખા-મૂલસિક્ખા • Khuddasikkhā-mūlasikkhā

    ખુદ્દસિક્ખા • Khuddasikkhā

    ગન્થારમ્ભકથા • Ganthārambhakathā

    ૧. પારાજિકનિદ્દેસો • 1. Pārājikaniddeso

    ૨. સઙ્ઘાદિસેસનિદ્દેસો • 2. Saṅghādisesaniddeso

    ૩. ચીવરનિદ્દેસો • 3. Cīvaraniddeso

    ૪. રજનનિદ્દેસો • 4. Rajananiddeso

    ૫. પત્તનિદ્દેસો • 5. Pattaniddeso

    ૬. થાલકનિદ્દેસો • 6. Thālakaniddeso

    ૭. પવારણાનિદ્દેસો • 7. Pavāraṇāniddeso

    ૮. કાલિકનિદ્દેસો • 8. Kālikaniddeso

    ૯. પટિગ્ગાહનિદ્દેસો • 9. Paṭiggāhaniddeso

    ૧૦. અકપ્પિયમંસનિદ્દેસો • 10. Akappiyamaṃsaniddeso

    ૧૧. નિસ્સગ્ગિયનિદ્દેસો • 11. Nissaggiyaniddeso

    ૧૨. પાચિત્તિયનિદ્દેસો • 12. Pācittiyaniddeso

    ૧૩. સમણકપ્પનિદ્દેસો • 13. Samaṇakappaniddeso

    ૧૪. ભૂમિનિદ્દેસો • 14. Bhūminiddeso

    ૧૫. ઉપજ્ઝાચરિયવત્તનિદ્દેસો • 15. Upajjhācariyavattaniddeso

    ૧૬. વચ્ચપસ્સાવટ્ઠાનિકનિદ્દેસો • 16. Vaccapassāvaṭṭhānikaniddeso

    ૧૭. આપુચ્છકરણનિદ્દેસો • 17. Āpucchakaraṇaniddeso

    ૧૮. નગ્ગનિદ્દેસો • 18. Nagganiddeso

    ૧૯. ન્હાનકપ્પનિદ્દેસો • 19. Nhānakappaniddeso

    ૨૦. અવન્દિયનિદ્દેસો • 20. Avandiyaniddeso

    ૨૧. ચમ્મનિદ્દેસો • 21. Cammaniddeso

    ૨૨. ઉપાહનનિદ્દેસો • 22. Upāhananiddeso

    ૨૩. અનોલોકિયનિદ્દેસો • 23. Anolokiyaniddeso

    ૨૪. અઞ્જનીનિદ્દેસો • 24. Añjanīniddeso

    ૨૫. અકપ્પિયસયનનિદ્દેસો • 25. Akappiyasayananiddeso

    ૨૬. સમાનાસનિકનિદ્દેસો • 26. Samānāsanikaniddeso

    ૨૭. અસંવાસિકનિદ્દેસો • 27. Asaṃvāsikaniddeso

    ૨૮. કમ્મનિદ્દેસો • 28. Kammaniddeso

    ૨૯. મિચ્છાજીવવિવજ્જનાનિદ્દેસો • 29. Micchājīvavivajjanāniddeso

    ૩૦. વત્તનિદ્દેસો • 30. Vattaniddeso

    ૩૧. વિકપ્પનાનિદ્દેસો • 31. Vikappanāniddeso

    ૩૨. નિસ્સયનિદ્દેસો • 32. Nissayaniddeso

    ૩૩. કાયબન્ધનનિદ્દેસો • 33. Kāyabandhananiddeso

    ૩૪. પથવીનિદ્દેસો • 34. Pathavīniddeso

    ૩૫. પરિક્ખારનિદ્દેસો • 35. Parikkhāraniddeso

    ૩૬. ભેસજ્જનિદ્દેસો • 36. Bhesajjaniddeso

    ૩૭. ઉગ્ગહનિદ્દેસો • 37. Uggahaniddeso

    ૩૮. કુલદૂસનનિદ્દેસો • 38. Kuladūsananiddeso

    ૩૯. વસ્સૂપનાયિકનિદ્દેસો • 39. Vassūpanāyikaniddeso

    ૪૦. અવેભઙ્ગિયનિદ્દેસો • 40. Avebhaṅgiyaniddeso

    ૪૧. પકિણ્ણકનિદ્દેસો • 41. Pakiṇṇakaniddeso

    ૪૨. દેસનાનિદ્દેસો • 42. Desanāniddeso

    ૪૩. છન્દદાનનિદ્દેસો • 43. Chandadānaniddeso

    ૪૪. ઉપોસથનિદ્દેસો • 44. Uposathaniddeso

    ૪૫. પવારણાનિદ્દેસો • 45. Pavāraṇāniddeso

    ૪૬. સંવરનિદ્દેસો • 46. Saṃvaraniddeso

    ૪૭. સુદ્ધિનિદ્દેસો • 47. Suddhiniddeso

    ૪૮. સન્તોસનિદ્દેસો • 48. Santosaniddeso

    ૪૯. ચતુરારક્ખનિદ્દેસો • 49. Caturārakkhaniddeso

    ૫૦. વિપસ્સનાનિદ્દેસો • 50. Vipassanāniddeso

    નિગમનકથા • Nigamanakathā

    ખુદ્દસિક્ખા-પુરાણટીકા • Khuddasikkhā-purāṇaṭīkā

    ગન્થારમ્ભકથા • Ganthārambhakathā

    ગન્થારમ્ભકથાવણ્ણના • Ganthārambhakathāvaṇṇanā

    માતિકાવણ્ણના • Mātikāvaṇṇanā

    ૧. પારાજિકનિદ્દેસવણ્ણના • 1. Pārājikaniddesavaṇṇanā

    ૨. સઙ્ઘાદિસેસનિદ્દેસવણ્ણના • 2. Saṅghādisesaniddesavaṇṇanā

    ૩. ચીવરનિદ્દેસવણ્ણના • 3. Cīvaraniddesavaṇṇanā

    ૪. રજનનિદ્દેસવણ્ણના • 4. Rajananiddesavaṇṇanā

    ૫. પત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 5. Pattaniddesavaṇṇanā

    ૬. થાલકનિદ્દેસવણ્ણના • 6. Thālakaniddesavaṇṇanā

    ૭. પવારણાનિદ્દેસવણ્ણના • 7. Pavāraṇāniddesavaṇṇanā

    ૮. કાલિકનિદ્દેસવણ્ણના • 8. Kālikaniddesavaṇṇanā

    ૯. પટિગ્ગાહનિદ્દેસવણ્ણના • 9. Paṭiggāhaniddesavaṇṇanā

    ૧૦. અકપ્પિયમંસનિદ્દેસવણ્ણના • 10. Akappiyamaṃsaniddesavaṇṇanā

    ૧૧. નિસ્સગ્ગિયનિદ્દેસવણ્ણના • 11. Nissaggiyaniddesavaṇṇanā

    ૧૨. પાચિત્તિયનિદ્દેસવણ્ણના • 12. Pācittiyaniddesavaṇṇanā

    ૧૩. સમણકપ્પનિદ્દેસવણ્ણના • 13. Samaṇakappaniddesavaṇṇanā

    ૧૪. ભૂમિનિદ્દેસવણ્ણના • 14. Bhūminiddesavaṇṇanā

    ૧૫. ઉપજ્ઝાચરિયવત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 15. Upajjhācariyavattaniddesavaṇṇanā

    ૧૬. વચ્ચપ્પસ્સાવટ્ઠાનિકનિદ્દેસવણ્ણના • 16. Vaccappassāvaṭṭhānikaniddesavaṇṇanā

    ૧૭. આપુચ્છકરણનિદ્દેસવણ્ણના • 17. Āpucchakaraṇaniddesavaṇṇanā

    ૧૮. નગ્ગનિદ્દેસવણ્ણના • 18. Nagganiddesavaṇṇanā

    ૧૯. ન્હાનકપ્પનિદ્દેસવણ્ણના • 19. Nhānakappaniddesavaṇṇanā

    ૨૦. અવન્દિયનિદ્દેસવણ્ણના • 20. Avandiyaniddesavaṇṇanā

    ૨૧. ચમ્મનિદ્દેસવણ્ણના • 21. Cammaniddesavaṇṇanā

    ૨૨. ઉપાહનનિદ્દેસવણ્ણના • 22. Upāhananiddesavaṇṇanā

    ૨૩. અનોલોકિયનિદ્દેસવણ્ણના • 23. Anolokiyaniddesavaṇṇanā

    ૨૪. અઞ્જનીનિદ્દેસવણ્ણના • 24. Añjanīniddesavaṇṇanā

    ૨૫. અકપ્પિયસયનનિદ્દેસવણ્ણના • 25. Akappiyasayananiddesavaṇṇanā

    ૨૬. સમાનાસનિકનિદ્દેસવણ્ણના • 26. Samānāsanikaniddesavaṇṇanā

    ૨૭. અસંવાસિકનિદ્દેસવણ્ણના • 27. Asaṃvāsikaniddesavaṇṇanā

    ૨૮. કમ્મનિદ્દેસવણ્ણના • 28. Kammaniddesavaṇṇanā

    ૨૯. મિચ્છાજીવવિવજ્જનાનિદ્દેસવણ્ણના • 29. Micchājīvavivajjanāniddesavaṇṇanā

    ૩૦. વત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 30. Vattaniddesavaṇṇanā

    ૩૧. વિકપ્પનાનિદ્દેસવણ્ણના • 31. Vikappanāniddesavaṇṇanā

    ૩૨. નિસ્સયનિદ્દેસવણ્ણના • 32. Nissayaniddesavaṇṇanā

    ૩૩. કાયબન્ધનનિદ્દેસવણ્ણના • 33. Kāyabandhananiddesavaṇṇanā

    ૩૪. પથવીનિદ્દેસવણ્ણના • 34. Pathavīniddesavaṇṇanā

    ૩૫. પરિક્ખારનિદ્દેસવણ્ણના • 35. Parikkhāraniddesavaṇṇanā

    ૩૬. ભેસજ્જનિદ્દેસવણ્ણના • 36. Bhesajjaniddesavaṇṇanā

    ૩૭. ઉગ્ગહનિદ્દેસવણ્ણના • 37. Uggahaniddesavaṇṇanā

    ૩૮. કુલદૂસનનિદ્દેસવણ્ણના • 38. Kuladūsananiddesavaṇṇanā

    ૩૯. વસ્સૂપનાયિકનિદ્દેસવણ્ણના • 39. Vassūpanāyikaniddesavaṇṇanā

    ૪૦. અવેભઙ્ગિયનિદ્દેસવણ્ણના • 40. Avebhaṅgiyaniddesavaṇṇanā

    ૪૧. પકિણ્ણકનિદ્દેસવણ્ણના • 41. Pakiṇṇakaniddesavaṇṇanā

    ૪૨. દેસનાનિદ્દેસવણ્ણના • 42. Desanāniddesavaṇṇanā

    ૪૩. છન્દદાનનિદ્દેસવણ્ણના • 43. Chandadānaniddesavaṇṇanā

    ૪૪. ઉપોસથનિદ્દેસવણ્ણના • 44. Uposathaniddesavaṇṇanā

    ૪૫. પવારણાનિદ્દેસવણ્ણના • 45. Pavāraṇāniddesavaṇṇanā

    ૪૬. સંવરનિદ્દેસવણ્ણના • 46. Saṃvaraniddesavaṇṇanā

    ૪૭. સુદ્ધિનિદ્દેસવણ્ણના • 47. Suddhiniddesavaṇṇanā

    ૪૮. સન્તોસનિદ્દેસવણ્ણના • 48. Santosaniddesavaṇṇanā

    ૪૯. ચતુરારક્ખનિદ્દેસવણ્ણના • 49. Caturārakkhaniddesavaṇṇanā

    ૫૦. વિપસ્સનાનિદ્દેસવણ્ણના • 50. Vipassanāniddesavaṇṇanā

    નિગમનકથાવણ્ણના • Nigamanakathāvaṇṇanā

    ખુદ્દસિક્ખા-અભિનવટીકા • Khuddasikkhā-abhinavaṭīkā

    ગન્થારમ્ભકથા • Ganthārambhakathā

    ગન્થારમ્ભકથાવણ્ણના • Ganthārambhakathāvaṇṇanā

    માતિકાવણ્ણના • Mātikāvaṇṇanā

    ૧. પારાજિકનિદ્દેસવણ્ણના • 1. Pārājikaniddesavaṇṇanā

    ૨. સઙ્ઘાદિસેસનિદ્દેસવણ્ણના • 2. Saṅghādisesaniddesavaṇṇanā

    ૩. ચીવરનિદ્દેસવણ્ણના • 3. Cīvaraniddesavaṇṇanā

    ૪. રજનનિદ્દેસવણ્ણના • 4. Rajananiddesavaṇṇanā

    ૫. પત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 5. Pattaniddesavaṇṇanā

    ૬. થાલકનિદ્દેસવણ્ણના • 6. Thālakaniddesavaṇṇanā

    ૭. પવારણાનિદ્દેસવણ્ણના • 7. Pavāraṇāniddesavaṇṇanā

    ૮. કાલિકનિદ્દેસવણ્ણના • 8. Kālikaniddesavaṇṇanā

    ૯. પટિગ્ગાહનિદ્દેસવણ્ણના • 9. Paṭiggāhaniddesavaṇṇanā

    ૧૦. અકપ્પિયમંસનિદ્દેસવણ્ણના • 10. Akappiyamaṃsaniddesavaṇṇanā

    ૧૧. નિસ્સગ્ગિયનિદ્દેસવણ્ણના • 11. Nissaggiyaniddesavaṇṇanā

    ૧૨. પાચિત્તિયનિદ્દેસવણ્ણના • 12. Pācittiyaniddesavaṇṇanā

    ૧૩. સમણકપ્પનિદ્દેસવણ્ણના • 13. Samaṇakappaniddesavaṇṇanā

    ૧૪. ભૂમિનિદ્દેસવણ્ણના • 14. Bhūminiddesavaṇṇanā

    ૧૫. ઉપજ્ઝાચરિયવત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 15. Upajjhācariyavattaniddesavaṇṇanā

    ૧૬. વચ્ચપસ્સાવટ્ઠાનિકનિદ્દેસવણ્ણના • 16. Vaccapassāvaṭṭhānikaniddesavaṇṇanā

    ૧૭. આપુચ્છકરણનિદ્દેસવણ્ણના • 17. Āpucchakaraṇaniddesavaṇṇanā

    ૧૮. નગ્ગનિદ્દેસવણ્ણના • 18. Nagganiddesavaṇṇanā

    ૧૯. ન્હાનકપ્પનિદ્દેસવણ્ણના • 19. Nhānakappaniddesavaṇṇanā

    ૨૦. અવન્દિયનિદ્દેસવણ્ણના • 20. Avandiyaniddesavaṇṇanā

    ૨૧. ચમ્મનિદ્દેસવણ્ણના • 21. Cammaniddesavaṇṇanā

    ૨૨. ઉપાહનનિદ્દેસવણ્ણના • 22. Upāhananiddesavaṇṇanā

    ૨૩. અનોલોકિયનિદ્દેસવણ્ણના • 23. Anolokiyaniddesavaṇṇanā

    ૨૪. અઞ્જનીનિદ્દેસવણ્ણના • 24. Añjanīniddesavaṇṇanā

    ૨૫. અકપ્પિયસયનનિદ્દેસવણ્ણના • 25. Akappiyasayananiddesavaṇṇanā

    ૨૬. સમાનાસનિકનિદ્દેસવણ્ણના • 26. Samānāsanikaniddesavaṇṇanā

    ૨૭. અસંવાસનિદ્દેસવણ્ણના • 27. Asaṃvāsaniddesavaṇṇanā

    ૨૮. કમ્મનિદ્દેસવણ્ણના • 28. Kammaniddesavaṇṇanā

    ૨૯. મિચ્છાજીવવિવજ્જનાનિદ્દેસવણ્ણના • 29. Micchājīvavivajjanāniddesavaṇṇanā

    ૩૦. વત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 30. Vattaniddesavaṇṇanā

    ૩૧. વિકપ્પનાનિદ્દેસવણ્ણના • 31. Vikappanāniddesavaṇṇanā

    ૩૨. નિસ્સયનિદ્દેસવણ્ણના • 32. Nissayaniddesavaṇṇanā

    ૩૩. કાયબન્ધનનિદ્દેસવણ્ણના • 33. Kāyabandhananiddesavaṇṇanā

    ૩૪. પથવીનિદ્દેસવણ્ણના • 34. Pathavīniddesavaṇṇanā

    ૩૫. પરિક્ખારનિદ્દેસવણ્ણના • 35. Parikkhāraniddesavaṇṇanā

    ૩૬. ભેસજ્જનિદ્દેસવણ્ણના • 36. Bhesajjaniddesavaṇṇanā

    ૩૭. ઉગ્ગહનિદ્દેસવણ્ણના • 37. Uggahaniddesavaṇṇanā

    ૩૮. દૂસનનિદ્દેસવણ્ણના • 38. Dūsananiddesavaṇṇanā

    ૩૯. વસ્સૂપનાયિકનિદ્દેસવણ્ણના • 39. Vassūpanāyikaniddesavaṇṇanā

    ૪૦. અવેભઙ્ગિયનિદ્દેસવણ્ણના • 40. Avebhaṅgiyaniddesavaṇṇanā

    ૪૧. પકિણ્ણકનિદ્દેસવણ્ણના • 41. Pakiṇṇakaniddesavaṇṇanā

    ૪૨. દેસનાનિદ્દેસવણ્ણના • 42. Desanāniddesavaṇṇanā

    ૪૩. છન્દદાનનિદ્દેસવણ્ણના • 43. Chandadānaniddesavaṇṇanā

    ૪૪. ઉપોસથનિદ્દેસવણ્ણના • 44. Uposathaniddesavaṇṇanā

    ૪૫. પવારણાનિદ્દેસવણ્ણના • 45. Pavāraṇāniddesavaṇṇanā

    ૪૬. સંવરનિદ્દેસવણ્ણના • 46. Saṃvaraniddesavaṇṇanā

    ૪૭. સુદ્ધિનિદ્દેસવણ્ણના • 47. Suddhiniddesavaṇṇanā

    ૪૯. ચતુરારક્ખનિદ્દેસવણ્ણના • 49. Caturārakkhaniddesavaṇṇanā

    ૫૦. વિપસ્સનાનિદ્દેસવણ્ણના • 50. Vipassanāniddesavaṇṇanā

    નિગમનકથાવણ્ણના • Nigamanakathāvaṇṇanā

    નિગમનકથા • Nigamanakathā

    મૂલસિક્ખા • Mūlasikkhā

    ગન્થારમ્ભકથા • Ganthārambhakathā

    ૧. પારાજિકનિદ્દેસો • 1. Pārājikaniddeso

    ૨. ગરુકાપત્તિનિદ્દેસો • 2. Garukāpattiniddeso

    ૩. નિસ્સગ્ગિયનિદ્દેસો • 3. Nissaggiyaniddeso

    ૪. પાચિત્તિયનિદ્દેસો • 4. Pācittiyaniddeso

    ૫. પકિણ્ણકનિદ્દેસો • 5. Pakiṇṇakaniddeso

    ૬. વત્તાદિકણ્ડનિદ્દેસો • 6. Vattādikaṇḍaniddeso

    મૂલસિક્ખા-ટીકા • Mūlasikkhā-ṭīkā

    ગન્થારમ્ભકથા • Ganthārambhakathā

    ગન્થારમ્ભકથાવણ્ણના • Ganthārambhakathāvaṇṇanā

    ૧. પારાજિકનિદ્દેસવણ્ણના • 1. Pārājikaniddesavaṇṇanā

    ૨. ગરુકાપત્તિનિદ્દેસવણ્ણના • 2. Garukāpattiniddesavaṇṇanā

    ૩. નિસ્સગ્ગિયનિદ્દેસવણ્ણના • 3. Nissaggiyaniddesavaṇṇanā

    ૪. પાચિત્તિયનિદ્દેસવણ્ણના • 4. Pācittiyaniddesavaṇṇanā

    ૫. પકિણ્ણકનિદ્દેસવણ્ણના • 5. Pakiṇṇakaniddesavaṇṇanā

    ૬. વત્તાદિકણ્ડનિદ્દેસવણ્ણના • 6. Vattādikaṇḍaniddesavaṇṇanā

    નિગમનકથા • Nigamanakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact